Trenduri pentru iarna: Infrunta vremea rea imbracata adecvat!

De-acum, poate sa vina si viscolul! Must-have-urile acestui anotimp nu numai ca sunt trendy, dar sunt si calduroase!
  • Publicat:
Trenduri pentru iarna: Infrunta vremea rea imbracata adecvat!
Trenduri pentru iarna: Infrunta vremea rea imbracata adecvat!

De-acum, poate sa vina si viscolul! Must-have-urile acestui anotimp nu numai ca sunt trendy, dar sunt si calduroase! Cu caciulita tricotata, rochia-pulover din casmir, cizmele pana la genunchi si paltonasul tau colorat, esti gata sa infrunti orice intemperie, cu stil!

1. Rochie-pulover din casmir

Casmirul este peste tot in acest sezon: in esarfe, in trenciuri, in bluze si in rochii.Vei face ravagii la birou intr-o rochie tip pulover, din casmir, cu o pereche de cizme si cu putine accesorii, dar de bun gust, sau imbracata cu colanti si botine asortate cu rochia, pentru o iesire in week-end cu prietenii. Cumpara-ti o rochie neagra sau gri din casmir si faci o adevarata afacere!

2. Caciulite tricotate
De la cele haioase si calduroase, din lana, pana la beretele tricotate, in stil masculin, caciulitele sunt in mare voga iarna aceasta! Daca vrei o culoare neutra, alege gri sau maro ciocolatiu, dar daca esti mai indrazneata, simte-te libera sa porti caciulita oricat de viu colorata vrei! Nuantele de rosu, purpuriu sau albastru sunt la mare cautare!

3. Paltoane colorate
Multe femei au in garderoba lor paltonase negre sau gri charcoal, pentru ca sunt nuante clasice, pe care le poti asorta la orice, dar acum sunt pe val paltoanele colorate, chiar in rosu aprins, in verde intens sau alte culori vii.

4. Cizme pana la genunchi

Acest tip de cizme sunt un adevarat must-have in iarna 2008-2009! Daca nu ti-ai achizitionat deja o pereche, cand mergi in magazine sa te uiti de incaltaminte, cel mai bine e sa te uiti dupa articole din piele: dai un ban, dar stii ca face! Daca traiesti intr-o zona unde vei avea parte de multa zapada, gheata, polei, alege mai degraba cizme fara toc inalt.

5. Geanta hobo
Geanta hobo este foarte incapatoare si are marele avantaj ca subtiaza silueta. Alege-ti geanta in asa fel incat sa se asorteze cu hainele din gardeorba ta. Daca esti miniona, nu iti lua o geanta prea mare, care sa te copleseasca.

6. Carouri scotiene

Fie ca e vorba de fuste, jachete, pantofi sau genti, anul acesta se poarta carourile de tip scotian, alternand cate trei culori. Nu e recomandat sa porti mai mult de o piesa vestimentara cu acest imprimeu, altfel risti sa arati ca un clovn, si nici sa asortezi carourile cu alt tip de imprimeu. Prin urmare, cu carourile scotiene se accepta doar piesele uni, din gama de culori pe care o contin carourile.

7. Sic si boema
Cizme cu franjuri, fuste lungi, bandane pentru par in stil gypsy, camasi albe, bijuterii mari, amulete – toate acestea fac parte din trendul de inspiratie folk. Poti incoropora aceste elemente in garderoba ta, pentru o schimbare de look care nu va trece neremarcata!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân