Trateaza celulita cu supertehnologie!

Celulita, eterna poveste... Inesteticii centimetri de pe coapse, posterior, abdomen si brate iti dau batai de cap? Nu dispera. Fii isteata si apeleaza la cele mai eficiente metode. Pe langa vechii aliati, acum ai un nou prieten: un super aparat de remodel
  • Publicat:
Trateaza celulita cu supertehnologie!
Trateaza celulita cu supertehnologie!

Coaja de portocala este o combinatie de grasime, toxine si apa care se strecoara in tesutul conjunctiv subcutanat deformand pielea. Anatomic, celulita ia nastere in hipodermul unde se afla celulele grase. Modul de organizare anatomic al celulelor adipoase la femei favorizeaza aparitia celulitei. Factorii care contribuie la aparitia celulitei sunt ereditatea (celulita se mosteneste), dieta (o alimentatie dezechilibrata, din care lipsesc cruditatile, care abunda in grasimi), circulatia limfatica lenesa, activitatea hormonala (hormonii estrogeni favorizeaza acumularea de grasimi pe coapse, fesieri, abdomen), stilul de viata (lipsa de miscare favorizeaza si intretine celulita)

Strategii de combatere a celulitei
Cea mai buna strategie in ameliorarea celulitei consta in abordarea ei pe mai multe planuri simultan: dieta, exercitii fizice, secondate de tratamente cosmetice ca masaj, impachetari. In cazurile mai grave, de dereglari hormonale sau de metabolism, se impune consultul medical. Ideal este sa actionam preventiv de la primele semne de aparitie.
Dieta – o alimentatie hipocalorica cu alimente anti-age este esentiala (fructe, legume proaspete, cereale, uleiuri vegetale, seminte, multa apa).
Exercitiul fizic – un mod de a tinti grasimea este de a tonifica muschii, ceea ce va face ca pielea sa arate mai intinsa. Se recomanda exercitii care sa solicite toate grupele de muschi, dar si exercitii aerobice care sa antreneze aparatul cardiovascular. Atentie! Sportul trebuie completat cu tratamentele cosmetice.

Tratamentele cosmetice anticelulitice
Tratamentele de sudatie – cu rol in eliminarea toxinelor (impachetarile).
Ionoforeza – penetrarea transcutanata a produselor care au actiune asupra celulelor de grasime.
Masaje anticelulitice sau de drenaj limfatic. Se folosesc ingredienti care topesc grasimile, activeaza circulatia si tonifica pielea (extract de alge, de iedera, cafeina, eucalipt si menta). Sunt necesare 10-25 sedinte.
Endermologia este o metoda de remodelare a corpului care atenueaza celulita. tesutul adipos este lucrat in profunzime cu ajutorul unui aparat special cu role care dizloca aglomerarile de adipocite.

Tratamente medicale
Mezoterapia – consta in injectarea de amestecuri medicamentoase in zonele afectate. Sunt necesare 10-15 sedinte la care se apeleaza anual.
Lipoaspiratia – se aspira grasimea din straturile profunde lasand intacta grasimea subcutanata.
Tratamente fitoterapeutice – produsele farmaceutice obtinute din plante (iedera, sulfina, crusin) se administreaza sub forma de comprese sau cataplasme.
Tratamente cu uleiuri esentiale – cu ylang-ylang, chiparos, palma rosa etc.
Se folosesc in special datorita proprietatilor astringente, regeneratoare si de activare a microcirculatiei.
Tratamente cu vitamine – se folosesc vitaminele A, C si E, esentiale in lupta impotriva imbatranirii celulare si mentinerea elasticitatii pielii.

Proellixe Vibration
Acest aparat Proellixe Vibration stimuleaza musculatura fara a produce febra musculara. Tripla actiune a Proellixe cu Vibrorollage consta in efecte mecanice, chimice si neurologice. Platforma Proellixe oscileaza cu frecvente joase si medii (extrem de benefice pentru sanatate), ceea ce imprima o vibratie ce actioneaza precum mii de role microscopice ce maseaza intregul corp incepand de la talpa, trecand prin picoare, spate si pâna la gât. Aceste mii de micro-role au actiune anticelulitica, de tonifiere, drenare limfatica, crestere a microcirculatiei periferice, crestere a elasticitatii tisulare, tonifiere musculara, sculptare si remodelare, definire si intarire musculara. Actiunea chimica a Proellixe-ului consta in stimularea hipofizei, ce amplifica producerea “hormonilor fericirii” (endorfine), iar actiunea neurologica si fizico-psihica induce relaxare, combate stresul si insomnia. 10 minute petrecute pe Proellixe Vibration sunt echivalente cu o ora de fitness la aparate cu greutati, o ora de presa de picioare plus 20 de minute pe banda de alergare sau 2 ore de squash! Echipa de profesionisti de la MyCLUB te astepta sa testezi acest aparat cu adevarat revolutionar.

Stadiile celulitei

O metoda simpla de evaluare a celulitei este testul de ciupire sau scala NüRNBERGER-MüLER. Iata cum se procedeaza: prinde pielea de pe coapse intre degetul mare si aratator. Iata rezultatul:
0 – Nu se observa aspectul de coaja de portocala
1 – Celulita devine vizibila
2 – Se observa doar cand stai in picioare
3 – Vizibila in orice pozitie a corpului

Urmărește CSID.ro pe Google News
Perfect nails for perfect you
Perfect nails for perfect you
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân