Transformă-ţi machiajul de zi într-unul de seară

Câteva instrumente magice care te vor ajuta să transformi rapid machiajul de zi într-unul perfect pentru seară!
  • Publicat:
Transformă-ţi machiajul de zi într-unul de seară

Machiajul de dimineaţă este păstrat cu siguranţă la un nivel cât mai minimalist – mascara, fond de ten, blush şi un ruj într-o nuanţă cât mai naturală, dar pot apărea situaţii neprevăzute în care timpul nu este de partea ta şi machiajul realizat dimineaţa devreme, trebuie transformat acum într-un machiaj pentru ore târzii.

Poate primeşti o invitaţie neprevăzută la un party sau ieşi cu fetele în oraş… Iată câteva instrumente magice care te vor ajuta să transformi rapid machiajul de zi într-unul perfect pentru seară!

Kit-ul pe care îl porţi în geantă trebuie să conţină câteva elemente cheie: un ruj puternic, fard de pleoape, un eyeliner care să-ţi intensifice privirea şi, dacă ai unde să le pui, câteva pensule care te vor ajuta la realizarea machiajului.

Fard de pleoape

Ţine la îndemână această paletă cu nuanţe pigmentate şi neutre, potrivite atât machiajului de zi, cât şi machiajului de seară.

Nuanţa 414 100% Smokey Eye Look este îmbinarea perfectă între lumină şi întuneric – cele două laturi ale fiecărei fete!

Această paletă rock conţine două nuanţe mate şi doua sidefate. Împreună creează un look unic, rebel, irezistibil…pentru a exprima cine eşti cu adevărat! Preţ: 14.0 lei

 

Eyeliner

Ai nevoie de un eyeliner cu care să-ţi intensifici privirea.

Poţi alege machiajul cat eyes sau un smoky eyes cu aplicarea creionului şi pe conjunctiva inferioară.
Noul eyeliner Ultra Black Slim, de la Burjois, are o formulă bogată şi delicată şi un vârf subţire pentru o precizie înaltă, având şi o rezistenţă care durează până la 24 de ore. Preţ: 54.5 lei

Ruj

Rujul este cel mai important. Dacă până seara ai purtat o nuanţă naturală de roz sau piersică, acum îţi poţi transforma radical look-ul cu un ruj în nuanţe puternice.

INGLOT Lipstick Matte din gama What a Spice in nuanţa 446, un roşu închis şi mat, va rezista pe buze de-a lungul întregii nopţi. Preţ: 49 lei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Remedii naturale pentru puncte negre
Remedii naturale pentru puncte negre
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân