Tipsuri pentru alegerea rochiei de mireasa

Ai visat dintotdeauna la momentul in care te vei afla in biserica, inconjurata de cele mai dragi persoane din viata ta, iar acum acea clipa se apropie cu repeziciune.
  • Publicat:
Tipsuri pentru alegerea rochiei de mireasa
Tipsuri pentru alegerea rochiei de mireasa

Ai visat dintotdeauna la momentul in care te vei afla in biserica, inconjurata de cele mai dragi persoane din viata ta, iar acum acea clipa se apropie cu repeziciune. Fie ca alegi o rochie direct din raftul magazinului, fie ca iti comanzi una potrivita siluetei tale, sfaturile pe care ti le dezvaluim mai jos, te vor ajuta sa traiesti visul nuntii asa cum nu te asteptai.

1. Incepe cautarile prin magazine si case de moda cu cel putin 6 luni inainte. Daca vei avea nevoie de o rochie special croita pentru tine, comenzile pot dura cateva luni bune, asa ca nu mai amana. Ofera-ti timp pentru a te decide asupra produsului finit.

O data ce iti alegi o rochie, fii pregatita pentru ca vei mai intalni altele asemanatoare. Cel mai bine, pentru a fii sigura de alegerea facuta, acorda-ti timp, ca sa nu-ti para rau apoi. Ia cu tine cateva fotografii cu rochii pe care le-ai vazut in reviste si incearca sa cauti modele asemanatoare.

2. Mergi la cumparaturi alaturi de persoanele apropiate, rude sau prieteni insa asta nu inseamna ca trebuie sa cumperi in mod obligatoriu ceva. Este distractiv si folositor sa iti aduci mama, prietenii sau sora la cumparaturile pentru nunta. Este interesant sa afli ce parere au cei dragi despre felul in care tu arati in rochia de mireasa si pot in acelasi timp sa iti ofere o parere importanta in alegerea produsului perfect.

Dar indiferent de cat de entuziasti pot deveni cei din jurul tau la probarea unei anumite rochii, nu o cumpara imediat. Ofera-ti mai mult timp si reconsidera-ti optiunile pentru a reveni la cumparaturi singura si pentru a lua decizia corecta. Majoritatea rochiilor de mireasa nu pot fii returnate, asa ca o data ce ai cumparat-o, ramai cu ea.

3. Alege un stil potrivit ceremoniei pe care o pregatesti. Pentru o nunta care va avea loc seara, nu foarte pretentioasa, potrivita ar fi o rochie lunga, alba, ivorie sau crem deschis. Este elegant sa o porti cu manusi lungi, asortate culorii si texturii materialului din care e confectionata rochia in sine. Poarta un voal scurt pentru ca este cel mai adecvat pentru acest moment al zilei, si anume seara.

4. In cazul in care ai cumparat rochia dar nu te poti opri din cumparaturi, obtine o a doua opinie. Arata prima si cea de a doua optiune altor mirese. Fii sincera – marturiseste-le ca deja ai platit-o pe una dintre ele, dar ca te gandesti si la a doua posibilitate – vor fi si ele la fel de sincere si te vor asigura in privinta primei rochii. Te vei simti cu aceasta ocazie reasigurata.

5. Cauta rochia perfecta atat la magazinele obisnuite, cat si la case de moda celebre. Chiar daca cele din urma sunt mai scumpe, vei constata calitatea sporita si in cazul in care esti dispusa sa faci o cheltuiala mai mare, nu vei regreta.

6. Poti alege si varianta online atunci cand iti cauti o rochie de mireasa. Dar ai grija sa nu o platesti prea devreme, deoarece unele companii au darul de a disparea peste noapte. Indiferent de ceea ce afirma detinatorul site-ului, nu iti lasa numarul de cont sau un alt mod de acces catre economiile tale, pentru a nu ramane fara ele.

7. Nu cauta la nesfarsit rochia ideala. Unele mirese nu isi gasesc niciodata aceasta rochie. Ceea ce gasesc insa sunt cateva rochii in care arata frumos. Daca faci parte din aceasta categorie, concentreza-ti atentia asupra unui alt aspect al planului de nunta, pentru ca te-ai putea imbolnavi cautand la nesfarsit rochia perfecta. Unul din lucrurile asupra caruia ai putea sa te orientezi este adorarea inevitabila a viitorului tau sot.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dermabraziunea
Dermabraziunea
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân