Dermabraziunea

Este un tratament cosmetic bland, mai putin riscant decat un lifting facial si mai eficient decat un proces de exfoliere cu glycol, ce nu produce efecte secundare, inrosiri, iritatii sau inflamatii ale pielii.
  • Publicat:
Dermabraziunea
Dermabraziunea

Este o metoda de curatare non-invaziva a epidermei si consta intr-o exfoliere blanda si eficienta ce indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii si incurajaza pielea sa se regenereze in mod natural.Curata straturile superioare ale epidermei cu ajutorul unui fascicol de micro-particulele antiseptice de cristale de corindon, care, dupa ce au atins si indepartat tesutul imbatranit sau vatamat de la suprafata, sunt aspirate printr-un tub cu vacuum. Nu produce arsuri, iritatii, inrosiri sau alergii. Dupa tratamentul de micro-dermabraziune va puteti spala, machia sau iesi din casa fara restrictii. Puteti iesi imediat in oras pentru ca tenul este curat, luminos si stralucitor.  

Pasii tratamentului
1 Demachierea
2. Masca ce dizolva impuritatile de la suprafata pielii
3. Masca ce deschide porii si elasticizeaza tesutul superior
4. Micro-dermabraziunea
5. Curatarea
6. Aplicarea tratamentului specific (tratament de hidratare, hranire sau refacere intensiva, tratament de regenerare celulara, trat. anti-acneic ori anti-cuperozic, tratament pentru tenul matur, tratament anti-pete sau de indepartare a cicatricilor )
7. Aplicarea mastilor de hranire a pielii
8. Masajul (fata, gat, decolteu si umeri)
9. Incheierea tratamentului prin aplicarea „filmului” hidro-lipidic de protectie a pielii

Efecte
Dermabraziunea are rezultate excelente in tratamentul acneei si tenurilor mature, indeparteaza straturile superioare de celule moarte si impuritati, indeparteaza punctele negre, curata si inchide porii dilatati, regenereaza si intinereste tenului, elimina semnele, cicatricile, urmele lasate de acnee si petele, reface tenul afectat de soare, atenuaza ridurile, corecteaza hiperpigmentarile, indeparteaza keratozele si stratul cornos de pe talpi.

Dureaza intre 45 de minute si maximum 1 ora si presupune de regula o serie de 4 pana la 6 tratamente cosmetice pentru a atinge maxium de performanta si pentru a permite pielii sa se regenereze in mod natural.

La cat timp se repeta?
– Repetarea tratamentului la doua saptamani, indemanarea esteticienei precum si liniile de produse cosmetice sau dermato-cosmetice folosite sunt extrem de importante in obtinerea rezultatelor asteptate.
– Dupa primul tratament interiorul pielii reactioneaza imediat: reactiveaza procesul biologic de reinoire celulara (este stimulata producerea de celule noi si sanatoase care inlocuiesc stratul de celule moarte, tesuturile imbatranite si impuritati eliminate in timpul tratamentului).

La ce varsta este indicata?
Nu exista o limita minima si nici maxima de varsta pentru micro-dermabraziunii. El poate fi efectuat ca orice alt tratament cosmetic, atunci cand tenul incepe sa aiba nevoie de ingrijire si atentie sporita.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tendinte machiaj si coafura
Tendinte machiaj si coafura
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân