Tendintele sezonului Primavara- Vara 2007

articol
  • Publicat:
Tendintele sezonului Primavara- Vara 2007
Tendintele sezonului Primavara- Vara 2007

Cele mai noi tendinte in materie de moda pentru sezonul Primavara/Vara 2007 plaseaza in prim plan rochia. De la modelele romantice pana la cele futuriste, in 2007 se poarta rochiile!

In ultima vreme, pe catwalk se arata cat se poate de mult picioarele. Modelele isi scot in evidenta superbele picioare lungi cu ajutorul rochiilor super scurte. O varianta de luat in calcul sunt pantalonii scurti, care nu au fost lasati pe dinafara de marii designeri. Acestia sunt inclusi pe lista celor mai dorite articole vestimentare ale acestui sezon. Daca nu esti genul care sa poarte rochii, poti adopta look-ul sportiv, care se va inscrie in trendul primaverii 2007.  

Cum am spus, in materie de rochii stilul evolueaza de la romantic la avangardist, singura constanta fiind dimensiunea redusa a acestora. Cu cat ai o rochie mai scurta cu atat mai bine. Imprimeurile florale vor fi in prim plan, iar in materie de culori, poti alege orice doresti in nuante deschise: crem, orange, gri, etc.

Acest trend se va baza pe conturarea formelor. Linile corpului vor fi puse in valoare de piesele vestimentare stramte: de la topuri la pantaloni si fuste. Accesoriile de baza vor fi curelele late care vor scoate talia in evidenta.

Rochiile reprezinta piesele vestimentare cheie ale acestui sezon. Daca nu esti adepta lor le poti folosi si peste pantaloni, sub forma unui top mai lung.

Top Fashion Looks pentru Primavara / Vara 2007
Pentru Primavara/Vara 2007, elementele cheie sunt piesele vestimentare cu un aer futurist, combinate cu cele romantice, stalucitoare sau inspirate din folclor. Si pentru ca probabil v-ati obisnuit, moda revine: anul acesta ne intoarcem in anii ’80.  

Rochile: orice stil imaginabil – lungi, pana la genunchi sau scurte. Cele foarte scurte vor fi insa vedetele;

Stilul futurist: Stilul futurist este combinat cu cel retro, cu articole vestimentare si imprimeuri indraznete.

Metalic: Se vor purta culori “metalice”, argintiul, auriul si materialele stralucitoare;

Look-ul romantic: materiale usoare cu imprimeuri florale, delicate si vaporoase;

Stilul inspirat din folclor –  articole vestimentare ornate cu motive folclorice;

Luxury Sport – Stilul sportiv intr-o varianta sofisticata.

Toate aceste stiluri pun in lumina reflectoarelor rochia in sezonul Primavara/Vara 2007. Ceea ce mai putem deduce luand in calcul acesti factori este faptul ca anul 2008 va fi cu siguranta anul unei mode bazate pe elemente futuristice.  Trebuie sa ai in vedere si alti factori cand vine vorba de trendul acestui sezon. Cel mai important este sa adaptezi noile tendinte propriului tau stil si sa asociezi corect ceea ce se poarta cu ceea ce te avantajeaza.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Emilia Potenteu - psiholog
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Sfaturi simple pentru gene de invidiat
Sfaturi simple pentru gene de invidiat
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân