Tendinte machiaj si coafura

articol
  • Publicat:
Tendinte machiaj si coafura
Tendinte machiaj si coafura

E timpul pentru un nou sezon de frumusete. Machiajele pastelate sunt detronate de tendinta smokey eyes. Iar genele intens rimelate revin acum in forta. Stilistii surprind si de data aceasta printr-o noua acceptiune a nude-ului. Chipul proaspat si dulce traseaza una dintre cele mai „tari” tendinte ale acestui sezon. La polul opus, un alt tip de machiaj atrage atentia. Smokey eyes se adreseaza in special femeilor indraznete, cu o personalitate puternica, care se doresc admirate. Acest machiaj se potriveste in egala masura tuturor formelor si culorilor de ochi.

Vedetele sunt acum nuantele reci, metalice, combinate cu negru de creion si mascara. In ceea ce priveste coafura, 2007 permite o mare libertate in alegerea si realizarea propriului stil. Liniile simple, asimetrice, onduleurile sau x-tra long, de la blond deschis pana la super negru dicteaza trendul. Alege si surprinde cu fiecare aparitie!


Lovely Curls
Buclele se inscriu iar in tendinte. Pentru un look ingenuu si atragator, apeleaza la o astfel de coafura. Cu cateva accesorii de prins parul, poti obtine un look sofisticat si foarte feminin.


Smokey Eyes look
Black is definitely old news! Tendinta smokey eyes revine in forta! Apeleaza la stralucirea metalului in nuante de argintiu, gri otel si cupru pentru intensitatea privirii si la… exces de mascara!


Attractive Secrets
Fii fresh! Alege tonurile naturale, usor glossy pentru buze senzuale, eden green pentru pleoape si negru de mascara. Un look primavaratic, adecvat oricarui moment al zilei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Top 10 intrebari despre beauty care
Top 10 intrebari despre beauty care
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân