Tendinţe în coafura de toamnă-iarnă: Hair Strobing

În mod tradiţional, concepte preluate din machiaj, tehnicile strobing şi contouring au inspirat si părul.
  • Publicat:
Tendinţe în coafura de toamnă-iarnă: Hair Strobing

Trăim într-o lume a percepţiilor şi a individualităţii, o lume în care oamenii au nevoie de control asupra vieţii lor, la toate nivelurile şi în toate direcţiile.

Ascensiunea conceptului de hiper-personalizare

Industria de frumuseţe ţine pasul cu lumea şi se adaptează, urmează deci trendul de individualizare, de hiper-personalizare. De ce? Pentru a marca şi pentru a evidenţia trăsăturile unice ale clientului.

Azi, această tendinţă vizează crearea de experienţe, astfel încât oamenii să aibă poveşti personale care construiesc brandul făcându-l să pară accesibil şi uman.
Londa Professional a dat tonul sezonului de toamnă-iarnă cu un concept de tehnici de culoare şi stil reunite sub denumirea de HAIR STROBING.

Hair Strobing – de la make-up la păr

Definirea feţei continuă să fie o temă a tendinţelor în machiaj, iar tehnica contouring a început să evolueze spre tehnica strobing, al cărei focus principal este iluminarea feţei. Acest nou mod de a sculpta faţa se potriveşte cu cererea consumatorilor pentru aspect natural şi proaspăt şi ajută la creşterea luminozităţii, evidenţierea şi acoperirea anumitor zone ale pielii.

În mod tradiţional, concepte preluate din machiaj, tehnicile strobing şi contouring au inspirat si părul.
Hair Strobing constă în tehnici de colorare a părului care evidenţiază cele mai frumoase caracteristici ale persoanei – de la faţă la păr, pentru un look total armonios.

Tehnica strobing de personalizare, 3 beneficii principale:

Frumuseţe hiper-personalizată
Hair Strobing este o tehnică de evidenţiere hiper-personalizată care este specifică culorii părului, formei feţei şi tonului pielii unei persoane. Acesta accentuează frumuseţea naturală.

Efect de păr sărutat de soare
Nuanţele deschise sunt aplicate pe părţile frontale ale părului (zona care de obicei captează razele soarelui), având grijă să pună în evidenţă tunsoarea. Rezultatul este un contrast blând, dar vizibil între culori, pentru a accentua zonele specifice ale feţei şi pentru a oferi un efect tineresc de păr sărutat de soare.

Uşor de întreţinut
Tehnica strobing pune în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale clientului pentru a da un efect mai tineresc – şi necesită o întreţinere minimă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”