Sutien pentru… fund

Ultimul accesoriu al vedetelo feminine de la Hollywood este sutienul pentru fund care face dintr-un fund mai putin atragator unel perfect.
  • Publicat:
Sutien pentru… fund
Sutien pentru… fund

Lumea lenjeriei intime a capatat o noua infatisare, o data cu aparitia sutienului pentru fund. Lansat pentru a reda supletea si fermitatea pierduta, sutienul si-a facut repede loc pe cateva funduri celebre precum cele ale lui Beyonce, Jennifer Lopez si Victoria Beckham.

Visul fundului perfect este pe cale sa devina realitate daca pret de cateva luni vei purta continuu sutienul cu pricina. Ba mai mult, acesta aplatizeaza si abdomenul si asta fara sa fie nevoie de vreun regim alimentar.

Accesoriul poate fi purtat pe sub pantaloni, rochii, fuste, la birou, acasa, in timp ce dansezi, faci sport si chiar cand dormi. Mai putin la intalnirile intime cu iubitul intrucat sondajele au aratat ca barbatii nu agreeaza aceasta piesa vestimentara considerand-o un fel de “moartea pasiunii”.

Primele care au intrat in posesia faimosului – de acum – sutien, au fost J. Lo, Posh Spice si plinuta Beyonce. Toate trei spera ca in scurt timp vor etala forme cat se poate de senzuale dupa ce vor fi purtat cateva luni sutienul-minune.

Ai purta un astfel de sutien?

Citeste si Tu stii ce sutien ti se potriveste?
Lenjeria sexy iti schimba viata?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Samponul uscat, ideal pentru parul gras
Samponul uscat, ideal pentru parul gras
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân