Seturi cadou femei de Black Friday – 5 cadouri pe care nu le poți rata

  • Publicat:
  • Actualizat:
Seturi cadou femei de Black Friday - 5 cadouri pe care nu le poți rata

În zilele care urmează mai e foarte puţin timp până se dă startul reducerilor de Black Friday şi pentru a evita toată agitaţia din ultimul moment, cel mai bun lucru este să îți pui în wishlist produsele pe care le dorești și care s-ar putea să ajungă la prețuri mai accesibile. Mai ales dacă vrei să achiziționezi produsele pe care le-ai ochit de ceva vreme, dar și să bifezi în coșul tău de cumpărături cadouri care să-i impresioneze pe cei dragi, că tot se apropie Crăciunul plus alte sărbători.

Black Friday reprezintă ocazia ideală, iar Bottega Verde îți pune la dispoziție o varietate de seturi cadou femei pentru îngrijirea tenului, care impresionează prin calitațile lor. Acestea sunt produse folosite pentru hidratarea, tonifierea, iluminarea și corectarea imperfecțiunilor tenului, motiv pentru care devin imediat cadoul ideal pentru absolut oricine. 

Set cadou femei antirid cu extract de pro-retinol și colagen vegetal

Alege seturi cadou femei pentru mai mult răsfăț al pielii și pentru efecte vizibile cu fiecare aplicare. În timp, pielea își încetinește procesul de reînnoire a celulelor și pare din ce în ce mai obosită, marcată de riduri și fără tonus. Există multe cauze: vârsta înaintată, expunerea prea mare la soare, oboseala.

Linia istorică Retinol BV Plus este de ani de zile un mare succes, o adevarată comoară a frumuseții, iar aceste seturi sunt perfecte datorită formulei îmbogățite cu pro-retinol, acid hialuronic sau colagen vegetal. Vitamina A, Pro-Retinol, denumită și vitamina frumuseții, este un ingredient activ anti-îmbătrânire în special pentru capacitatea sa de sporire a producției de colagen și elastină, un real secret de înlăturare a ridurilor timpurii.

Cu ajutorul acestui produs de reînnoire celulară, pielea nu mai este expusă îmbătrânirii, oboselii și nu mai este marcată de riduri. Aceste seturi cadou femei au în componență o cremă anti-îmbătrânire de zi și una de noapte.

  • Crema anti-îmbătrânire, concepută special pentru toate tipurile de ten, cu Pro-Retinol, colagen vegetal, extract de ginseng și vitaminele E și F – Este o cremă cu efect eficient de înlăturare a ridurilor, pentru un ten vizibil întinerit și are ca scop reînnoirea celulară a pielii. Folosind crema anti-îmbătrânire, pielea nu mai este expusă oboselii și nu mai este marcată de riduri, iar textura moale și cremoasă îmbogățita de ingredientele naturale folosite, are efect de hidratare, lifting și antirid.
  • Crema anti-îmbătrânire de noapte, ideală pentru ten normal și uscat, cu Pro-Retinol, colagen vegetal, acid hialuronic, extract de ginseng și vitaminele E și F – Ajută pielea, pe timpul nopții, să își redobândească aspectul proaspăt și odihnit și ajută la combaterea și prevenirea semnelor timpului și ridurilor. Colagenul vegetal are acțiune hidratantă asupra tenului, având și efect de lifting.

Set cadou femei antirid cu acid hialuronic și flori de lotus

Cremele antirid ajută la combaterea radicalilor liberi, hidratează și oferă elasticitate pielii, asigură un efect de regenerare, luptă împotriva ridurilor sau neutralizează factorii ce semnalizează semnele îmbătrânirii.

Având aliate produsele Bottega Verde, timpul devine mai răbdător cu tinerețea și frumusețea chipului tău, datorită ingredientelor active precum acid hialuronic, ceramide, retinol etc. Pentru ca tenul să își recapete elasticitatea și luminozitatea, alege seturi cadou femei din gama Effetto Lifting.

Produsele pe bază de acid hialuronic și extract de flori de lotus sunt ideale pentru a obține rezultate vizibile. Formula cu extract de lotus, acid hialuronic și unt de Shea, este gama perfectă pentru seturi cadou femei și mai ales pentru cei care caută un efect de lifting cosmetic imediat.

Datorită extractelor de flori de lotus, bogate în polifenoli naturali, produsele au proprietăți emoliente și antioxidante. Acidul hialuronic are sarcina de a reține apa și de a oferi elasticitate și tonifiere pielii. Aceste seturi cadou femei au în componență o cremă de față cu efect de lifting și un tratament lifting pentru gât și decolteu.

  • Crema de față cu efect lifting, ideală pentru ten normal și uscat, cu unt de Shea, acid hialuronic și extract de flori de lotus – Această cremă este un tratament eficient pentru înfrumusețarea, elasticitatea și luminozitatea tenului. Formula să este îmbogățita cu unt de shea, acid hialuronic și extract din floare de lotus, iar datorită texturii sale foarte bogate și cremoase, tenul este mai neted și mai relaxat. Se aplică după curațarea tenului, pe față și gât.
  • Tratament lifting pentru gât și decolteu, pentru toate tipurile de ten, cu extract din alge și flori de lotus – Are o formulă specifică, cu proprietăți elasticizante și cu efect tonifiant. Formula să cremoasa este îmbogățită cu derivați din soia, extract de alge și extract din flori de lotus, oferind pielii un aspect tânăr. Este ideal pentru un gât neted și catifelat, dar și pentru un decolteu tonic și elastic.

Set cadou femei antirid cu extract de afine

Bucură-te de aceste seturi cadou femei pentru îngrijirea tenului cu extract de afine din gama Natural Lift. Linia Natural Lift a fost creată din dorința de a apăra pielea de apariția primelor riduri de expresie și de a proteja pielea de acțiunea agenților atmosferici, poluare și stres, care reprezintă principalele cauze ale îmbătrânirii pielii.

Unicitatea gamei Natural Lift consta în combinarea Argireline, peptida cu o acțiune puternică de netezire a ridurilor, și Pluridefence, brevet exclusiv Bottega Verde, care are un efect de barieră asupra agenților poluatori și apăra vitalitatea celulelor pielii. Un alt ingredient natural care se adaugă gamei Natural Lift este extractul de afine, un puternic antioxidant care previne apariția ridurilor și a semnelor de îmbătrânire.

Aceste seturi cadou femei au în componență o cremă de ochi, o cremă de zi și una de noapte.

  • Crema pentru ochi, cu Argireline și extract de afine – Este un tratament special cu extract de afine, Pluridefence®, Argireline, creat pentru zona delicată din jurul ochilor, având ca scop protejarea acesteia. Crema pentru ochi are o textură cremoasă, oferind pielii un aspect luminos și relaxat, rezolvând problemele cu cearcănele de sub ochi și cu ridurilor fine sau timpurii.
  • Crema de zi cu argireline și extract de afine, antirid, pentru față și gât, creată pentru toate tipurile de ten – Oferă efect de tonifiere, hidratare, lifting și antirid, apără pielea de aparitia primelor riduri și o protejeaza de factorii externi, poluare și stres. Vitalitatea celulelor pielii este protejată de ingredientele naturale de Argireline și extract de afine.
  • Crema de noapte cu Argireline, Pluridefence și extract de afine, potrivită tuturor tipurilor de ten, pentru gât și față – Acest tratament hrănitor pentru noapte se adaptează la ritmul de somn pentru a reîncărca pielea cu prețioase elemente nutritive, combătând astfel apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Are o textură bogată, catifelată, iar parfumul anti-stres, potențează efectul cremei, oferind cu fiecare aplicare, un efect plăcut de relaxare.

Set cadou femei îngrijire mâini cu argan și unt de shea

Alege seturi cadou femei cu aceste 2 arome de creme de mâini, ulei de argan și unt de shea, ce au texturi cremoase și formula îmbogățita cu ingrediente naturale, potrivite pentru o îngrijire completă și hidratarea pielii.

Produsele de îngrijire a mâinilor Bottega Verde au consistența specială, cremoasă, moale, emolientă, bogată. Sunt eficiente în îngrijirea și protejarea mâinilor de factorii agresori din mediu de la prima aplicare.

Gama de creme de mâini din seturi cadou femei este foarte practică și ușor de transportat. 

  • Crema de mâini cu unt de shea – Cea mai bogată hrana pentru piele, untul de Shea, de ani de zile considerat o adevarată comoară de elemente nutritive pentru epidermă, este un aliat de neînlocuit pentru a conferi tuturor tipurilor de piele tonifiere și pentru toate vârstele un aspect catifelat. Este un tratament super-nutritiv indicat pentru a înmuia și a proteja în mod eficient pielea uscată și crăpată a mâinilor. Parfumul său delicat și textura catifelată fac din aceste seturi cadou femei un adevărat răsfăț pentru mâini.
  • Crema de mâini, pentru piele uscată, cu ulei de argan – Uleiul de argan, „aurul deșertului” este unul din secretele frumuseții, având calități extraordinare: bogat în vitamina E, A și F, antiradicali și antioxidanți. Are o acțiune protectoare prețioasă, hidratantă, emolientă, nutritivă și antirid, un adevarat panaceu de înfrumusețare. Îngrijește-ți mâinile cu crema de mâini cu ulei de argan, pentru un confort absolut, regenerat și hidratat al pielii.

Set cadou femei îngrijire corp cu extract de vanilie neagră și migdale

Aceste seturi cadou femei sunt alese pentru un ritual complet de curățare și îngrijire a corpului cu aromele delicate ale vaniliei negre și a ingredientelor naturale atent selecționate.

Gama Vaniglia Nera fără parabeni, fără formaldehidă, se absoarbe rapid în piele, lasând pielea catifelată și aromată timp îndelungat. Este o gamă special creată pentru cei ce iubesc vanilia în varianta sa senzuală care hrănește pielea și o menține mătăsoasă și hidratată. Aceste seturi cadou femei au în componență un gel de duș, unt de corp și săpun lichid.

  • Gel de duș, delicat, cu extract de vanilie neagră – Gelurile de duș Bottega Verde din aceste seturi cadou femei sunt un amestec de încântare, desfătare și răsfăț. Gelul de duș cu extract de vanilie neagră, îți protejează echilibrul natural al pielii, oferindu-i îngrijire delicată și o senzatie minunată de confort.
  • Unt de corp cu vanilie neagră și ulei de migdale dulci – Bottega Verde îți pune la dispoziție o gamă variată de unturi de corp cremoase și hidratante, care îți vor lăsa pielea catifelată și plăcută la atingere un timp îndelungat. Untul de corp este îmbogățit cu ulei de migdale dulci și ceară de albine, care vor crea un sentiment de delicatețe de durată, hrănind pielea și lăsând-o incredibil de mătăsoasă. Mirosul său inconfundabil de vanilie neagră îți învăluie simțurile cu sugestii delicioase, fructate și florale.
  • Săpun lichid, hidratant, cu extract de vanilie neagră – Săpunurile Bottega Verde sunt mai mult decât un produs de curățare, sunt adevarate tratamente de înfrumusețare, alături de întreaga gamă de produse de îngrijire a corpului. Săpunul lichid cu extract de vanilie neagră, curăță delicat, dar eficient, mâinile și le oferă nutriția și îngrijirea necesară, învăluind pielea în parfum delicios. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Bottega Verde îți vine în ajutor cu daruri de-a dreptul excepționale, seturi cadou femei, concepute special pentru răsfăț și stare de bine, cu care îți vei impresiona mama, iubita, soția, prietena sau colega de serviciu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân