Scapa de centimetri in plus cu Eximia

Beauty One Distribution a lansat in premiera pentru piata infrumusetarii profesionale din Romania cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice aparatul de slabit profesional “Eximia – Tehnologia italiana ce maninca centimetrii”.
  • Publicat:
Scapa de centimetri in plus cu Eximia
Scapa de centimetri in plus cu Eximia

Beauty One Distribution a lansat, in premiera pentru piata infrumusetarii profesionale din Romania, cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice: aparatul de slabit profesional “Eximia – Tehnologia italiana ce maninca centimetrii”.

Aparatul de slabire profesionala Eximia ofera rezultate imediate de pierdere rapida in centimetrii prin realizarea unei sinergii a trei metode cu rezultate extraordinare in tratarea problemelor estetice ale femeii de azi: ultrasunete cavitationale, electroporatie si endolift. Acest procedeu denumit “Ultraporatie®” asigura eliminarea sanatoasa si de durata a stratului adipos fiind cea mai eficienta tehnologie de slabire rapida.

Pentru a definitiva rezultatele obtinute in prima faza a tratamentului, dupa minutele de “Ultraporatie®” urmeaza minute de “Endolift”, sistem bazat pe conceptul de vacuum pasiv/activ. La final se genereaza un efect anticelulitic vizibil imediat fara a lasa nici un fel de edeme sau a produce vreo leziune indiferent de presiunea cu care se lucreaza.

Aparatul de slabit Eximia este un aparat dotat cu un card personalizat pentru fiecare client in parte pe care se salveaza rezultatele testului corporal ce poate prestabili tipul de tratament ce trebuie realizat. Testarea corporala ce se realizeaza in mod initial este modul cheie prin care tratamentele de endolift ofera maxim de rezultat fara a provoca nici un fel de leziune pe zona tratata. Pentru a beneficia de tratamentul profesional Eximia, vizitati www.beautyone.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Fotomodelele de succes ale Romaniei
Fotomodelele de succes ale Romaniei
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân