Samponul uscat, ideal pentru parul gras

Cea mai buna solutie pentru parul gras este folosirea sampoanelor Batiste Dry Shampoo, Poker Straight Dry Shampoo de la Lee Stafford si Label M Dry Shampoo.
  • Publicat:
Samponul uscat, ideal pentru parul gras
Samponul uscat, ideal pentru parul gras

Zilele parului gras, care vesnic pare nespalat, sunt numarate. Si asta pentru ca s-au inventat sampoanele uscate, sub forma de spray-uri, care pot fi utilizate ori de cate ori e nevoie. Acestea redau aspectul curat al parului, cu un minim de efort, fara sa fie nevoie de apa. Ele reprezinta solutia ideala pentru femeile grabite, care nu-si permit luxul de a se spala zilnic pe par.

Cum actioneaza?

Parul se pulverizeaza de la o distanta de 25 de centimetri, iar dupa cateva minute se piaptana. Pentru rezultate uimitoare, este suficienta pulverizarea radacinilor si a bretonului. O data ce a ajuns pe suprafata firelor de par, substanta activa absoarbe sebumul si impuritatile, iar apoi odorizeaza si improspateaza podoaba capilara. In final, parul isi va recapata stralucirea, volumul si aspectul curat.

Unde le gasesti?

Sampoanele uscate abia au ajuns in tara noastra, astfel incat noi nu ne putem bucura de o oferta variata. Poti sa gasesti in farmacii sampon uscat de la Klorane. Daca planuiesti insa o vacanta peste hotare, iti recomandam Batiste Dry Shampoo, Poker Straight Dry Shampoo de la Lee Stafford si Label M Dry Shampoo.

Tu cum rezolvi problema parului gras?

Citeste si Cele mai bune sfaturi pentru un par fara matreata
Problema-solutie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Fa curatenie generala in… garderoba!
Fa curatenie generala in… garderoba!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”