Raluca Lazarut

Adora rochiile, sarafanele si abordeaza un look casual compus obligatoriu din balerini sau cizme fara toc. E insa innebunita dupa trenciuri, pentru ca acestea dezvaluie personalitatea celei care le poarta. Pentru noi a incercat tinutele care in aceasta to
  • Publicat:
Raluca Lazarut
Raluca Lazarut

In sezonul rece, alege des manusi si fulare, dar niciodata palarii, sepci si caciuli. Se accesorizeaza cu ceasuri mari si bratari, dar „si cu cea mai importanta piesa a garderobei, geanta”. Ii plac gentile mari, dar doar daca sunt uni. „Imi place sa le atasez un breloc pentru genti si in sezonul acesta optez pentru cele lacuite. Chiar ma gandesc sa imi achizitionez o geanta mare, galbena, de lac.” La cumparaturi nu se poate abtine si de la balerini si creme. „Prietenii imi spun ca pot linistita sa deschid un salon de intretinere acasa. Cu machiajul de televiziune ma descurc mai bine decat credeam.

Il pastrez doar atata vreme cat e necesar, apoi apelez la fond de ten, mascara si un ruj natural. Cand ma demachiez insa nu sar nici un pas. Folosesc demachiant si lotiune tonica Academie si ser hidratant de la Juliette Armand.” Iar in privinta siluetei, face Pilates si stretching acasa, inoata si schiaza, dar doar ocazional. Revenind la haine si la trenduri, in facultate a inceput sa participe la prezentari de moda. „Prima prezentare a fost cu haine de blana. Atunci mi-am adus aminte ca in copilarie scotoceam hainele de blana ale mamei si le accesorizam cu pantofi cu cinci numere mai mari, apoi incercam sa imit mersul leganat al manechinelor.” Apoi, cand a intrat la liceu, se purtau fustele cu imprimeuri de leopard si ea incerca sa fie la moda… Acum insa, a descoperit ca simplitatea face toti banii. La o receptie alege o rochie baby doll cu pantofi simpli, dar luciosi, fie rochie cambrata pe talie cu cizme cu toc inalt si gros, dres opac negru si o bratara fixa aurie. „Dar la un eveniment care nu se desfasoara intr-un loc pretentios, prefer sa ma imbrac cu jeans, cu o bluza simpla si sa ma joc cu accesoriile.” Alege de obicei o geanta sic si un lant lung cu un medalion mare. Iar in privinta schimbarilor de imagine, Raluca e chiar experta.

„Cand am intrat in casa Big Brother, eram bruneta cu parul lung. La cateva luni dupa ce s-a terminat acest show, m-am vopsit saten deschis. Apoi am facut o reclama pentru o gama de produse pentru ingrijirea parului si am fost tunsa inegal, mi s-au facut suvite blonde, rosii si ciocolatii. Cand am inceput munca in televiziune, m-am tuns in scari si, de cateva luni, am o tunsoare bob de orez.” Ne-a convins! {i la fel de natural o face si cand vine vorba de vestimentatia finalului acestei toamne – pardesiile uni, dar nu in culori tipatoare, sunt cea mai buna optiune.

Pictorial realizat de DRAGOS CRISTESCU
Text: ANDREEA GROZA
Fashion editor: CRISTINA NEAGU PARVU
Make-up artist: DOINEL UNGUREANU
Hair stylist: CLEOPATRA AMA MICU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân