Paseste cu stil in primavara aceasta!

Acest sezon aduce cu el o serie de aparitii neasteptate si accente nebanuite, dar pastreaza totusi o parte dintre vedetele sezonului trecut. Noutatile de anul acesta pun in scena pantofii de tip papusa, colorati si lucitori, fara tocuri. In plus, pantofii
  • Publicat:
Paseste cu stil in primavara aceasta!
Paseste cu stil in primavara aceasta!

Vedetele sezonului trecut, care s-au pastrat in trend, vin cu accente de noutate si de originalitate, astfel ca se vor dovedi irezistibile si anul acesta. Vestea buna este ca toata incaltamintea promovata in sezonul actual este versatila si adaptabila oricarei tinute. Iata care sunt principalele principalele trenduri pe care le-am descoperit pentru tine:

1. Intrarea triumfala a argintiului
Metalul cel mai purtat in acest sezon este argintiul. Cei mai apreciati pantofi anul acesta sunt cei cu aparenta metalica, luciosi si extravganti, care nu mai sunt rezervati doar tinutelor de seara. Sandalele cu detalii lucioase si reflexe metalice, precum si cele cu mici accesorii din metal adauga energie si originalitate oricarei tinute, fie de zi sau de seara. Nu conteaza ca alegi sa asortezi la astfel de sandale o rochie florala, vaporoasa, sau o pereche de pantofi cu o camasa alba, pentru ca indiferent de alegere, poti fi sigura ca vei fi in trend.

2. Rock Glamour
Cand vine vorba despre accesorii pentru acest stil, este bine de stiut ca niste tocuri groase si agresive reprezinta cea mai buna alegere. Tocurile-platforma promoveaza trendurile actuale foarte bine, punand accent pe ideea de rock glamour. Incaltamintea de acest fel incadreaza un look pretentios, excentric si usor extravagant, asortandu-se perfect cu o personalitate pe masura. Adeptele acestui stil trebuie sa stie ca nu se mai poarta hainele din piele, si mai ales cele mulate. Incaltamintea de acest fel se asorteaza stilului punk si insotita de o tinuta pe masura, poate oferi glamour chiar si unei persoane conservatoare.

3. Cat de jos poti sa mergi?
Cine are nevoie de tocuri-cui ca sa atraga atentia celor din jur? Cu o atitudine pe masura si un pic de stil poti sa fii foarte sexy si cu pantofiori cu talpa joasa. Acestia sunt foarte trendy si in acest sezon, si ii vei putea admira in vitrinele m,agazinelor pentru inca mult timp de acum incolo. Cand vine vorba despre incaltamintea perfecta pentru bluze mulate si fuste mini, pantofii cu talpa joasa sunt cea mai buna alegere. Cat mai colorati, simpli sau cu decoratiuni originale, acesti pantofi ofera eleganta si feminitate tinutei.

4. Auriul ataca din nou
Auriu combinat cu alb, aceasta este revelatia sezonului de primavara 2007. In conditiile in care accentele metalice invadeaza trendurile, auriul ramane totusi la moda, insa nu singur, ci acompaniat de alb. Aceasta combinatie se asorteaza oricarei tinute lejere sau cu accente barbatesti. Merg foarte bine si la blugi, camasi cambrate si pantaloni drepti. Se asorteaza cu posete micute si cu genti de tip plic, aurii sau cu accesorii aurii.

5. Tocuri din pluta
Pluta este un material al momentului foarte apreciat. Vedeta a sezonului, se preconizeaza a fi o revelatie colorata si variata in ceea ce priveste incaltamintea. Sandalele cu toc din pluta se vor remarca prin taietura sub forma de benzi (vezi foto). Materialul variaza de la lac, panza, piele pana la catifea sau benzi din piele intoarsa, iar culorile sunt infinite, si combinatiile pe masura. Se asorteaza aproape oricarui tip de tinuta, mai putin celei sport, prezentandu-se intr-o gama extrem de variata. Merg atat la tinutele de zi, cat si la cele de seara.

6. Simplu si clar
Sandalele si pantofii care readuc in lumina reflectoarelor stilul anilor ’80, sunt la mare apreciere in acest sezon. In plus, acest tip de incaltaminte are accente futuristice, fiind o gaselnita trendy a acestei primaveri. Liniile clare si simetrice, tocurile inalte si culorile inchise ofera un look sexy si extravagant. Se asorteaza cu rochiile vaporoase si cu pantalonii de tip marinar, insa merg si cu cei tip pana sau cu blugi care urmeaza fidel linia trupului.

7. Platforme apetisante
Speram ca nu te-ai saturat de platforme, pentru ca ele sunt inca la mare cautare si promovare! Cele mai apreciate ssunt platformele inalte, in culori vii, care aduc aminte de stilul anilor ’70. Protejeaza piciorul si pot fi elegante sau trebdy, in functie de tinuta adoptata. Iti dau o aparenta sexy si indrazneata, mai ales daca optezi pentru un rosu aprins.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Machiajul mineral
Machiajul mineral
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân