Oxigenul hiperbaric, fântâna tinereţii

Şi în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.
  • Publicat:
Oxigenul hiperbaric, fântâna tinereţii

Când spunem „oxigen”, ne gândim invariabil la aer curat, la natură, la stimularea creierului şi a circulaţiei, la plămâni sănătoşi, fericire, sănătate pe de-a-ntregul. Însă dacă mai adăugăm şi un cocktail de vitamine plus minerale, atunci „oxigen” înseamnă tinereţe.

Oxigenul a început să fie utilizat prima dată în medicină, în secolul al şaisprezecelea. Oamenii erau trataţi cu varianta hiperbarică a acestuia pentru o serie de afecţiuni, mai mult sau mai puţin comune la vremea respectivă. Astăzi, gazul şi-a păstrat virtuţile medicale, însă industria cosmetică l-a împrumutat şi ea pentru a se folosi de beneficiile lui.

Se spune că are efecte de reîntinerire absolut uimitoare, după numai o singură şedinţă acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine au fost anulate, iar cele adânci au cedat şi ele, s-au mai relaxat, cearcănele au dispărut ca prin minune. Şi în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.

Tratamentul este rapid, noninvaziv, cu efecte imediate şi de lungă durată. În doar 5 şedinţe, terapiile care folosesc oxigenul promit să ne şteargă vreo 5 ani de pe chip.

Pentru că vorbim despre lucruri care par aproape imposibile, trebuie să le şi explicăm. Un ser pe bază de minerale, vitamine, antioxidanţi, acid hialuronic şi alţi ingredienţi minune – în funcţie de tipul tratamentului ales, este pulverizat la suprafaţa pielii, iar apoi, cu ajutorul unui instrument care se numeşte aerograf, este împins adânc în piele.

Ei bine, aici este tot secretul acestei proceduri, pentru că dispozitivul captează oxigenul din aer şi îl transformă în gaz de cea mai mare puritate. Acesta formează o bulă ce este apoi difuzată în derm, împreună cu cocktailul despre care vorbeam adineauri.

Senzaţia este plăcută, neexistând nici un fel de durere pe tot parcursul şedinţei. Totul durează circa 1 oră, iar apoi puteţi ieşi liniştite în lume, pentru că pielea nu are nevoie de nici o perioadă de refacere. Este perfectă! 

Oxigenul, secretul vedetelor 
Pentru că rezultatele sunt de-a dreptul fantastice, iar timpul de ob ţinere este foarte scurt comparativ cu alte tratamente, terapia pe bază de oxigen hiperbaric este apreciată în mod special de către vedetele de peste Ocean. Înainte de o apariţie publică, acestea dau pe la cosmeticiană pentru un „retuş” rapid care să le pregătească chipul pentru machiaj şi, desigur, pentru bliţurile fotografilor.

Se spune că oxigenul baric este preferatul Madonnei care are acasă două tipuri de aparate cu care îşi administrează cu generozitate gazul şi vitaminele binefăcătoare în piele. Un fel de lifting, fără bisturiu! Pregătiţi-vă însă din punct de vedere financiar, pentru că, în Bucureşti, numai o şedinţă costă în jur de 200 de euro.

Ozonoterapia, cel mai eficient tratament in tratarea bolilor reumatice

Scapa de riduri si rasfata-te ca o vedeta de la Hollywood!

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”