O noua amenintare la adresa ridurilor

Pe piata produselor care lupta impotriva ridurilor apare o noua crema.
  • Publicat:
O noua amenintare la adresa ridurilor
no title

Pentru a demonstra efectele anti-rid ale cre­melor bogate in minerale si vitamine, 12 res­pondente, foarte tinere si trecute de a doua tinerete, au fost implicate in reali­za­rea unui studiu recent.

Tinerelor fete li s-a aplicat o singura data crema inainte de expunerea la ultraviolete, in schimb celorlalte 6 respon­dente mai in varsta li s-a aplicat cu regula­ri­tate timp de 2 saptamani aceeasi crema, cu acelasi tip de expunere.

In ambele gru­puri, crema a contribuit la producerea cola­genului si a scazut nivelul de distrugere a enzimelor. Prin urmare, un astfel de proces conduce la un ten cu mai putine riduri, este concluzia la care au ajuns specialistii.

Secretul kumquat

In iarna aceasta, alinta-te cu delicii exo­tice. Incearca un fruct dulce-amarui. Gusta din­tr-un kumquat. Un pitic din familia citri­ce­lor, pe care specialistii de la Korres Natural Products l-a ambalat intr-o noua gama de produse: gel de dus si unt de corp pe ba­za de kumquat.

Gelul de dus iti hidrateaza pie­lea, iti intareste imunitatea si reduce sem­nele imbatranirii. O data iesita din baie, folo­seste untul de corp cu extract din acelasi fruct. Proprietatile sale nutritive il fac per­fect pentru utilizarea in zona coatelor, a ge­nunchilor si a calcaielor. Iar uleiurile de avocado, migdale si floarea-soarelui redau elasticitatea si supletea pielii.

1 dus zilnic cu produse pe baza de extract de kumquat face minuni pentru piele

Antioxidantii nu incetinesc imbatranirea!

Potrivit unui studiu britanic, suplimentele si cremele pe baza de antioxidanti nu opresc si nici macar nu incetinesc procesul de imbatranire a pielii. Eficiente in mod sigur sunt doar dietele adecvate si exercitiile fizice. „Faceti multa miscare.

Luati-va un caine si mergeti la plimbare!”, a declarat Dr. David Gems de la University College London. „Problema nu este ca nu exista suficienti antioxidanti in mancare, ci ca nu se consuma cantitatea corespunzatoare”, a continuat acesta.

Noile studii confirma ca anumite creme care au in compozitie factor de protectie solara sunt eficiente pentru sanatatea pielii, incetinind imbatranirea acesteia.

Citeste si Crema cu celule stem opreste orologiul pielii
                  Misiune imposibila?

Foto: GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”