Cinci sfaturi de frumusete de la Nicoleta Luciu

Afla cinci trucuri de frumusete de la una dintre cele mai sexy vedete din Romania, Nicoleta Luciu!
  • Publicat:
Cinci sfaturi de frumusete de la Nicoleta Luciu
Cinci sfaturi de frumusete de la Nicoleta Luciu

Afla cinci trucuri de frumusete de la una dintre cele mai sexy vedete din Romania, Nicoleta Luciu! Dupa nastere, actrita din "Regina" a reusit sa slabeasca 30 de kilograme si sa revina la formele apetisante de dinainte!

1.
O data pe saptamana este indicat sa mergi la masaj, de relaxare, dar si anticelulitic, pentru ca este mai usor sa previi celulita, decat sa o tratezi.

2.
Fa minim 10 minute de miscare pe zi, fie ca este alergat pe banda, bicicleta sau aerobic. Oricat de ocupata esti, poti sa gasesti 10 minute pe zi. De exemplu, daca trebuie sa ajungi undeva si folosesti autobuzul, coboara cu o statie inainte de cea la care trebuie si parcurge distanta ramasa pe jos.

3.
Macar o data pe an trebuie tinuta o cura de 10 zile de detoxifiere, in care sa mananci numai portocale sau struguri si apa. De asemenea, o zi sau doua pe saptamana e bine sa tii post. Este foarte sanatos pentru corp, deoarece se indeparteaza din alimentatie produsele care contin cele mai multe toxine.

4. Nu uita sa te rasfeti o data pe saptamana cu o baie fierbinte, cu uleiuri si esente aromate, lumanarele. Inchide-ti telefoanele, radioul, indeparteaza orice lucru ce-ar putea reprezenta un factor de stres si, pur si simplu, stai in cada sa te relaxezi si gandeste-te doar la tine.

5.
Pentru fata si corp, macar o data pe saptamana, dupa baie, trebuie facuta o exfoliere. Dupa exfoliere, trebuie aplicata o masca pe fata. Iar pentru par, un tratament facut din ulei de masline, vitamina A si ulei de ricin. Acest tratament se aplica seara, trebuie sa dormi cu el o noapte si il indepartezi abia dimineata.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Procedurile cosmetice: risc vs. beneficii
Procedurile cosmetice: risc vs. beneficii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân