Miss Univers 2008

Iata evenimentul mult asteptat de catre admiratorii celor mai frumoase femei de pe glob, cat si de creatorii celor mai prestigioase case de moda care isi indreapta zilele acesta toata atentia, catre finalistele concursului Miss Univers 2008.
  • Publicat:
Miss Univers 2008
Miss Univers 2008

Iata evenimentul mult asteptat de catre admiratorii celor mai frumoase femei de pe glob, cat si de creatorii  celor mai prestigioase case de moda care isi indreapta zilele acesta toata atentia, catre finalistele concursului Miss Univers 2008.

Anul acesta competitia va incepe pe data de 13 iulie, se va desfasura in provincia Khanh Hoa din Vietnam si ii va avea ca prezentatori pe cunoscutul showman de televiziune, Jerry Springer si pe fosta componenta a trupei Spice Girls, Melanie B. Vor concura pentru obtinerea titlului de Miss Univers, 80 de tinere, iar cele 15 finaliste ale acestui concurs, vor avea de trecut trei probe: proba costumului de baie, a rochiei de seara si a interviului.

Titlul de Miss Univers 2007 ii apartine in prezent Miss Japoniei, Riyo Mori, in varsta de 20 de ani care anul trecut castiga competita, fiind preferata juriului, inaintea braziliancei Natalia Guimaraes si venezuelencei Ly Jonaitis, ocupantele locului 2 si 3. Coroana pe care Riyo Mori urmeaza sa o predea succesoarei sale Miss Univers 2008, valoreaza 250.000 dolari si este alcatuita din 800 de diamante si 120 de perle.

Miss Univers 2007 a luat anul trecut parte la diferite actiuni caritabile, iar comitetul de organizare i-a pus la dispozitie imediat dupa castigarea titlului, un apartament in New York pe perioada unui an. De asemenea, frumoasa nipona a mai primit si un salariu, o garderoba completa si o bursa de studii de doi ani la Academia de cinema din New York.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Protejeaza-te de soare in mod corect!
Protejeaza-te de soare in mod corect!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân