Make-up de seara

O seara romantica cu sotul, o intalnire cu iubitul sau "doar" o cina de afaceri importanta... Machiajul trebuie adecvat momentului.
  • Publicat:
Make-up de seara
Make-up de seara

Nu-ti trebuie ceva sofisticat, dar nici un machiaj simplu de zi nu se potriveste. Urmeaza aceste sfaturi, daca vrei sa fii deosebita.

Atentie!
* Daca fata prezinta imperfectiuni sau asimetrii, foloseste doua nuante de fond de ten. Aplica nuanta mai inchisa in zonele pe care vrei sa le „micsorezi“, iar cea deschisa, in zonele pe care vrei sa le „luminezi“.
* Pentru ca fondul de ten sa arate cat mai natural, nu-l aplica cu degetele, ci cu un buretel cosmetic din latex (cauciuc natural), care are porii foarte fini. inainte de aplicare, umezeste buretelul, astfel produsul se va intinde mult mai uniform. Aplica produsul in directia de crestere a pufului de pe fata (dinspre frunte inspre barbie).
* Aplica corectorul peste fondul de ten, in zona ochilor, sub forma de semiluna, si estompeaza-l cu multa atentie.
* Daca ai cosuri sau puncte negre, mascheaza-le cu fard corector sau fond de ten.
* Foloseste o pudra transparenta neutra pentru a conferi machiajului un aspect cat mai natural.
* Pudra se aplica peste fondul de ten, bine intins si uscat, cu ajutorul unui pamatuf mare. Daca ai tenul acneic, inlocuieste pamatuful cu un tampon de vata sau cu un puf de vata lavabil.
* Foloseste mai multe nuante de fard de pleoape, pentru a crea iluzia unui joc de culori.
* Rimelul va fi mult mai usor de aplicat, iar privirea va parea mult mai luminoasa, daca in prealabil ondulezi genele cu un clestisor special.
* Pentru machiajul de seara, foloseste intodeauna un fard de obraz tip pudra.
* Daca aplici putin fard auriu sau argintiu peste stratul de ruj, buzele tale vor prea mai pline si mai senzuale.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân