Lip Lift, cea mai avansată tehnică pentru buze senzuale!

O privire întinerită, strălucitoare și un zâmbet dulce printr-o mică operație pe buze? Lip lift-ul o face posibilă. Alternativă sigură a oricărei proceduri de mărire/volumizare/augmentare cu injectabile a buzelor, cu efect spectaculos pentru totdeauna este lip lift-ul, operația care face furori la nivel mondial și care devine tot mai populară și în rândul româncelor de orice vârstă.

Printre vedetele care au apelat cu succes la acest tip de intervenție se numără sex-simbolurile de la Hollywood precum Megan Fox, Salma Hayek, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Jennifer Garner și Courteney Cox.

Despre această procedura revoluționară, care este exclusiv „în custodia” medicilor chirurgi-esteticieni, ne explică dr. Florin Juravle, medic chirurg-estetician în cadrul clinicii Statera, unul dintre cei mai cunoscuți și solicitați specialiști din țară noastră, la care apelează un număr impresionant de vedete autohtone – Teo Trandafir, Paula Chirilă, Diana Munteanu, Majda Aboulumosha, Anda Adam, Dj Wanda, Amna, Diana Bulimar, dar și vedete masculine precum Christian Sabbagh, Bogdan Vlădău, Lino Golden.

„Pentru multe femei, simplă injectare a buzei superioare cu acid hialuronic pare a fi insuficientă sau poate duce la un rezultat nedorit, prea artificial sau la deformări/asimetrii dificil, uneori costisitor, de gestionat. Pentru a evita riscul migrării acidului hialuronic și intervențiile repetate necesare menținerii rezultatelor, putem avea încredere absolută în lip lift, o intervenție care durează o ora, dar are un efect permanent. 

Prin această mică operație, fața ta poate capăta un aspect general întinerit cu câțiva ani, iar buzele sunt senzuale și perfect conturate.”, explică medicul.

Ce trebuie să știm despre lip lift?

Pe măsură ce îmbătrânim, buzele noastre devin din ce în ce mai înguste, iar distanța dintre nas și buza superioară crește considerabil. Asta ne face să părem și mai în vârstă. Augmentarea buzelor cu acid hialuronic în acest caz sau când buza superioară este prea lungă nu este indicată. În plus, intervenția este ideală și pentru femeile care doresc să-și păstreze buzele senzuale pe termen lung, fără a fi nevoite să recurgă regulat la tratamentele cu seringi.

Tipurile de lifting al buzei superioare

Deoarece oamenii sunt deja familiarizați cu injecțiile cu acid hialuronic, ei nu prea mai caută alternative pentru o procedură de înfrumusețare a buzelor. Ridicarea buzelor este o alternativă foarte bună – mai ales pentru că tehnologia s-a dezvoltat masiv în ultimii ani. Mulți medici se feresc de ridicarea buzelor, deoarece se tem de cicatrici. De aceea, este important să căutați un specialist care să fie familiarizat cu diferitele proceduri și care să cunoască și să folosească tehnicile mai noi. Proceduri precum „Corner Lip Lift”, care ridică capetele gurii (în cazul colțurilor lăsate), precum și tehnici noi că „Bullhorn Lip Lift” sau „Gullwing Lip Lift” fac din ridicarea buzelor o alternativă fiabilă și de succes pe termen lung pentru buze mai voluminoase și perfect definite.

Vă întrebați ce este exact un „Bullhorn Lip Lift” și prin ce se diferențiază de „Gullwing Lip Lift”?

Bullhorn Lip Lift sau Subnasal Lip Lift

Unele persoane au în mod natural o buză superioară lungă, ceea ce înseamnă că distanța dintre nas și gură este destul de mare. În plus, buza superioară devine mai lungă odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce duce și la un aspect inestetic. Bullhorn Lip Lift acționează împotriva acestui lucru printr-o mică incizie sub nări, de unde se îndepărteaza câțiva mm de piele. Acest lucru face că buza superioară să se ridice în timp ce reduce distanța dintre nas și buze. Buzele par mai mari. Per total, datorită distanței reduse, regiunea gură-nas pare mult mai armonioasă și mai tânără, iar arcul lui Cupidon este subliniat.”, spune Dr. Florin Juravle, medic chirurg-estetician în cadrul Clinicii Statera.

Lip Lift italian

Dr. Florin Juravle: „Lip Lift-ul italian are o funcție similară cu Lift-ul pentru buze Bullhorn. Este doar o procedură ușor modificată, care obține aproape aceleași efecte. În loc de o tăietură pe conturul nărilor, specialistul face două tăieturi mici sub formă de semilună sub nări. Cu această procedură, rezultatul este mult mai subtil, de nuanțare și nu la fel de radical că la Bullhorn Lip Lift. Incizia mai mică reduce insă riscul de cicatrici vizibile. Cicatricile sunt doar un risc mic la ridicarea buzelor, dar nu trebuie ignorate.”

Gullwing Lip Lift

Această procedură este adecvată în special pentru corectarea buzelor subțiri. O incizie lungă se face de-a lungul liniei buzei superioare – formă seamănă cu aripile întinse ale unui pescăruș – excesul de piele este îndepărtat iar specialistul ridică zona roșie a buzei, astfel încât buza să fie mărită. „Această procedură necesită o tăietură lungă de-a lungul arcului lui Cupidon. Prin urmare, este posibil că orice cicatrici cauzate de linia roșie a arcului Cupidonului să fie cu atât mai vizibile și să necesite întotdeauna acoperirea cu ruj.”, adaugă medicul.

Ridicarea colțurilor buzelor

Colțurile gurii se duc în jos? Acest lucru vă poate oferi un aspect ursuz sau încruntat, chiar dacă aveți o dispoziție complet diferită. „Puteți remedia această problemă grație procedurii prin care se fac două incizii foarte mici la capetele gurii, acolo unde pielea este îndepărtată, iar colțurile gurii sunt ridicate. Și aici ar trebui să vă gândiți cu atenție la procedură, deoarece, la fel că în cazul ridicării buzelor Gullwing, orice cicatrici ar putea fi vizibile, deoarece tăietura se face pe linia roșie a buzelor.” ,  explică Dr. Florin Juravle.

Ceea ce au în comun toate aceste proceduri de ridicare a buzelor este că operația schimbă aspectul buzelor pentru totdeauna. Îmbunătățirile externe sunt vizibile pe termen lung. O altă intervenție chirurgicală pentru a păstra aspectul nu este necesară decât după 15-20 de ani. Acesta este un plus clar în comparație cu injectabilele. De ce? Simplu: pentru că nu se utilizează materiale de umplere pe care corpul să le descompună după o perioadă de timp relativ scurtă.

Avantajele lip-lift-ului

* O distanță redusă între nas și gură, ceea ce face că zona să pară mai armonioasă și mai tânără

* Senzualitatea gurii

* Accent pe arcul lui Cupidon

* Volumul mai mare al buzelor roșii

* În general, fața pare mai tânără și mai echilibrată

* Rezultat spectaculos de durată

3 întrebări importante despre ridicarea buzelor

Pentru cine este util/necesar un lip lift?

Ceea ce a fost rezervat femeilor peste 50 de ani în trecutul recent a devenit de mult interesant și pentru femeile mai tinere. Tehnologiile avansate fac procedura mai puțîn riscantă și reduc riscul de cicatrizare. Dacă doriți buze mai pline și senzuale, vă puteți gândi la o ridicare a buzelor. O ridicare a buzelor este, de asemenea, de interes dacă ridurile se formează deasupra buzei superioare odată cu înaintarea în vârstă sau distanța dintre gură și nas crește. În loc de injecții regulate, o soluție permanentă este mai utilă și mai interesantă pentru mulți.

Cum se desfășoară procedura?

O ridicare a buzelor se efectuează în general în ambulatoriu, sub anestezie locală și durează aproximativ o oră. Se utilizează procedurile descrise mai sus, în funcție de rezultatul dorit. O parte a pielii este întotdeauna îndepărtată. Șuturile se retrag după aproximativ o săptămână după procedură. În unele cazuri, este necesară dermabraziunea sau anumite lasere după vindecare. Acestea nivelează pielea și elimină linia fină a cicatricilor.

Cât timp va dura până când rezultatul va fi vizibil?

După aproximativ trei săptămâni, inflamația va dispărea complet. Apoi durează aproximativ trei până la patru luni până când puteți vedea efectul complet al ridicării buzelor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Florin Juravle - Medic primar Chirurgie Plastică, Reconstructiva și Estetică
Dr. Florin Juravle este este medic primar Chirurgie Plastică, Reconstructiva și Estetică, cu o experiența de peste 25 ani în domeniu și un portofoliu impresionant de operații estetice, atât numeric cât și din punct de vedere al complexității acestora. Expertiză, consultații, second-opinion, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân