Lifting facial cu ajutorul machiajului: tehnici pe care să le folosești

În ultima perioadă, am văzut pe Internet tot mai multe tutoriale prin care ești învățată cum să-ți oferi un lifting facial cu ajutorul machiajului.
  • Publicat:
Lifting facial cu ajutorul machiajului: tehnici pe care să le folosești
Foto: shutterstock

Când ne machiem putem să jonglăm cu trăsăturile noastre sau să le punem în valoare. De exemplu, dacă într-o zi vrei ca buzele tale să fie mai voluminoase, tot ce trebuie să faci este să le conturezi astfel încât să oferi această iluzie. Vrei să fii mai sexy? Eyeliner-ul poate fi de ajutor în acest sens. În ultima perioadă, am văzut pe Internet tot mai multe tutoriale prin care ești învățată cum să-ți oferi un lifting facial cu ajutorul machiajului. Aceste tehnici gravitează în jurul conceptului „less is more”, iar trucurile fac o diferență uriașă.

Tehnici pentru un lifting facial cu ajutorul machiajului

Ai grijă unde aplici blush-ul

Blush-ul este un element foarte important atunci când creezi un make-up. În loc să-l aplici pe pomeți încearcă să-l aplici pe cele mai înalte puncte ale feței astfel încât să creezi efectul de lifting. Mai exact, spre zona tâmplelor folosind foarte puțin produs. Astfel vei avea o față mai conturată și sculptată.

Ridică conturul feței

Dacă alegi să-ți conturezi fața asigură-te că blenduiești produsul în sus. Ideal este să folosești un produs cremos pentru a fi mai ușor de lucrat cu el.

Nu folosi prea mult concealer

Să ne aducem aminte că în urmă cu câțiva ani era ceva firesc ca sub ochi să ne aplicăm concealer-ul în formă de triunghi și în cantități mari. S-au dus acele vremuri și, pentru că vrem să obținem un machiaj natural, produsul trebuie aplicat în colțul intern al ochiului și în colțul extern.

Nu contura fruntea prea mult

Un alt truc de machiaj care îți va oferi un look tineresc este conturarea discretă a feței, în special a frunții. Nu exagera conturarea ei pentru că astfel fața se micșorează.

Aplică mascara pe centrul genelor

Atunci când aplici mascara concentrează-te pe centrul ochiului și mai puțin pe colțul interior. Astfel vei obține acel efect „Bambi” pe care ni-l dorim. Folosește un produs pentru volum și ridicare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân