Lentilele reactive la lumină Sensity de la HOYA, soluția ideală pentru o vară confortabilă (P)

  • Publicat:
Lentilele reactive la lumină Sensity de la HOYA, soluția ideală pentru o vară confortabilă (P)

Cu siguranță, lumina soarelui aduce multiple beneficii pentru sănătatea noastră și ne permite să ne bucurăm de activitățile preferate, în aer liber. Cu toate acestea, pentru foarte multe persoane, trecerea rapidă de la umbră la medii cu o luminozitate crescută poate să prezinte un disconfort. Dacă ți se întâmplă des să clipești sau să îți închizi ochii atunci când faci această tranziție, s-ar putea să ai nevoie de un set de lentile fotocromice, reactive la lumină.

Producătorul de lentile japonez HOYA a creat lentilele Sensity pentru a-ți asigura un confort al vederii deplin, indiferent de mediul în care te afli. Datorită tehnologiilor inovative, lentilele se adaptează extrem de repede condițiilor diferite de luminozitate, închizându-se la culoare în funcție de intensitatea luminii și devenind imediat transparente atunci când intri într-un spațiu cu lumină redusă. Toate acestea, fără a compromite calitatea vederii, oferind un contrast și o percepție excelentă a culorilor pe tot parcursul purtării perechii de ochelari.

Gama Sensity include trei modele distincte, adaptate stilului de viață a fiecărui purtător: Sensity, Sensity Shine și Sensity Dark. În plus, pentru fiecare dintre aceste modele, puteți opta între trei nuanțe naturale, dezvoltate de specialiști pentru a se armoniza cu tendințele în materie de lentile de ochelari de soare: Silver Grey, Bronze Brown sau Emerald Green.

Dacă căutați o lentilă care este în același timp funcțională și în ton cu ultimele tendințe din lumea modei, Sensity Shine este soluția perfectă. Acestea asigură un aspect exclusivist datorită unui tratament cu efect de oglindă, care se intensifică la lumină, dar este în același timp subtil în condiții de interior.

Pentru pasionații de activități outdoor, lentilele Sensity Dark oferă performanța și protecția suplimentară de care aveți nevoie. Lentilele se închid foarte bine la culoare afară, ca reacție la razele UV și la lumina vizibilă. Aceasta înseamnă că atunci când sunteți expuși unei lumini foarte puternice sau unor temperaturi foarte ridicate, lentilele Sensity Dark asigură confortul maxim.

Găsiți mai multe informații despre lentilele Sensity de la Hoya accesând acest link: https://www.hoyavision.com/ro/produse-pentru-vedere/lentile-fotocromice/

Despre HOYA Lens România

În anul 2013, HOYA a decis să creeze propria sucursală în România, cu scopul de a dezvolta marca HOYA și de a asigura cele mai bune servicii de optică de pe piață. Echipa HOYA Lens România este temeinic pregătită în domeniu, are o experiență vastă și este capabilă să ofere consultanță de specialitate partenerilor săi, specialiștii în îngrijirea ochilor, și se completează excelent pentru a oferi servicii etalon pe piața din România.

Ca foști reprezentanți ai partenerului local, suntem mândri că am fost selectați pentru a continua operațiunile HOYA în lume. Ne-am străduit întotdeauna să reprezentăm HOYA cu profesionalism, iar rata de conversie vorbește despre loialitatea partenerilor noștri față de HOYA și față de noi.

Despre HOYA Vision Care

De peste 60 de ani, HOYA Vision Care este lider mondial pasionat în inovarea din domeniul lentilelor de ochelari. Ca producător de lentile de ochelari de înaltă calitate și înalte performanțe, HOYA continuă să stimuleze inovația în tehnologia optică, cu scopul de a găsi cele mai bune soluții de îngrijire a vederii pentru specialiștii în îngrijirea ochilor. Compania furnizează lentile în 52 de țări, cu o rețea de peste 18.000 de angajați și 45 de laboratoare în întreaga lume.

Despre HOYA

Înființată în 1941 în Tokyo, Japonia, HOYA Corporation este specializată în tehnologie și tehnică medicală, fiind un furnizor global principal de echipamente tehnologice și produse medicale inovatoare. Diviziile și unitățile operaționale HOYA cercetează și dezvoltă produse utilizate în domeniul sănătății și tehnologiei informației.

În domeniul sănătății, oferim dispozitive medicale precum ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile de contact și intraoculare, implanturi ortopedice, dispozitive chirurgicale/terapeutice și soluții de reprocesare și dezinfectare a dispozitivelor medicale.

În domeniul tehnologiei informației, oferim produse precum lentile optice, măști foto și semifabricate utilizate în procesul de fabricație pentru semiconductori și dispozitive LCD/OLED, software pentru convertirea textului în discurs verbal, de resurse umane și alte soluții software și componente critice pentru sectoarele de memorie de mare volum și stocare în Cloud.

Deținând peste 150 de sedii și filiale în întreaga lume, echipa multinațională HOYA depășește în prezent 37.000 de angajați.

Aflați mai multe despre noi aici:

https://www.hoyavision.com/ro/despre-hoya/

https://www.facebook.com/HoyaLensRomania/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tratamente naturiste pentru arsuri solare
Tratamente naturiste pentru arsuri solare
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân