Lenjeria intimă – la fel de importantă precum parfumul

  • Publicat:
Lenjeria intimă - la fel de importantă precum parfumul
Sursa foto: pixabay.com

Ei bine, da. Prea puține femei conștientizează că lenjeria intimă este la fel de importantă precum parfumul. Chiar dacă una ține de vizual și cealaltă de olfactiv, cele două îți reliefează adevărata ta valoare. Cam îndrăzneață afirmație, nu-i așa? Și totuși este cât se poate de adevărată. 

Fiecare ocazie îți aduce oportunitatea purtării unei noi lenjerii intime. Falsa impresie pe care o au majoritatea femeilor e că oricum „nu se vede”. Dar lasă-mă să-ți spun că, în ciuda acestui fapt, lenjeria intimă se simte, inclusiv în atitudine. Ciudat paradox!

Ia încearcă să porți o lenjerie de corp diferită pentru fiecare ocazie și vei vedea cum aceasta îți influențează felul de a fi. Dar mai întâi de toate, hai să vedem câteva variante de lenjerie intimă pe care le-ai putea încerca în funcție de evenimentul la care participi.

  1. La nuntă

Una dintre cele mai emoționante și unice zi din viața fiecărei femei este ceremonialul nupțial. Totul trebuie să fie perfect, inclusiv lenjeria intimă trebuie să fie impecabilă. Nu există loc de greșeli. De aceea, lenjeria intimă este o piesă de rezistență în ziua nunții.

Designerii s-au străduit îndeajuns încât să ajute femeile să-și aleagă sutienul și chiloții potriviți pentru acest eveniment special.

Ce fel de sutiene ar trebui să porți la propria-ți nuntă? Cele care sunt special concepute în acest sens. Este extrem de important ca acesta să fie confortabil și să ți se potrivească mănușă. Modelele sunt variate – de la sutiene întărite până la neîntărite, dantelate – nedantelate, cu push-up sau fără. Cel mai bun sfat este să-l cumperi înainte de a face eventualele ajustări ale rochiei de mireasă.

Iar legat de chiloți – alege o pereche sexy care să-ți pună în evidență forma trupului. Ține cont de croială și culoare.

  1. La un date

Vrei să fii senzuală și cât se poate de sigură pe tine când vine vorba de un date? Dacă îți propui să impresionezi la maxim îți garantez că centurile portjartier îți vor da nu numai un aer feminin, ci și atractiv.

Poți opta pentru un compleu seducător, care îi va pune iubitului tău fantezia în mișcare sau poți alege niște portjartiere decorate cu dantelă sau netede. Dacă vrei să fii mai provocatoare de atât, poți opta pentru portjartier din curele de piele. Ce mai! Dacă e hot să fie până la capăt.

  1. La petrecere

Cea mai des întâlnită replică este: „nu știu cu ce să mă îmbrac!”. Oh, dulapul plin și totuși…nicio variantă. La petrecere trebuie să te poți mișca în voie și în același timp să fii sexy.

Un set seducător, rafinat și comod este combo-ul ideal. Există așa ceva? Ooo, da!! Poți opta pentru o croială mai îndrăzneață sau pentru un design romantic – depinde de planurile pe care le ai după.

  1. La locul de muncă 

Lăsăm spiritul petrecăreț la o parte și devenim mai serioase. Lenjeria de corp la locul de muncă trebuie să însușească mai multe atribute. Să fie:

  • comodă;
  • elegantă;
  • de preferat, fără cusături (pentru a nu se vedea sub haine);
  • calitativă, fără doar și poate, mai ales dacă îți petreci mai mult de opt ore la muncă.

Poți alege să porți un sutien cu cupe întărite pentru corectarea bustului. Este confortabil și mai mult decât atât, oferă acestuia suportul necesar, ridicându-l și modelându-l ușor. Cu alte cuvinte, dezavantajele sunt suprimate, iar punctele forte sunt accentuate.

Dacă ești la polul opus, iar bustul tău nu este prea mare, poți alege să porți un sutien push-up. În felul acesta zona decolteului îți va fi evidențiată.

Chiloții trebuie să fie neapărat fără cusătură sau cel puțin tanga ori brazilieni. Este de-a dreptul lipsit de eleganță să se vadă cusătura chiloților sub haine. De aceea este esențial să-ți alegi perechea potrivită.

  1. La sala de sport 

Mișcare și transpirație – două constante când vine vorba de sport. Atât sutienul, cât și chiloții trebuie să fie confortabili.

Alege un sutien sport care să ofere sprijin bustului tău în timpul activității fizice. Pune accent pe o croială comodă, dar și practică. Poți opta pentru un sutien cu suport ușor, mediu și ridicat în funcție de intensitatea activității fizice.

Chiloții trebuie să aibă o croială, cât și un material calitativ. Un material sintetic poate provoca iritații. Prin urmare, ține cont de compoziție! Un material funcțional elimină transpirația de pe piele.

Așadar, dacă până acum nu te-ai gândit că lenjeria intimă poate fi aleasă în funcție de ocazie, acum ai aflat. Sper că ți-am trezit apetitul încât să arunci o privire la diferitele modele de lenjerie intimă. O lenjerie intimă potrivită și aleasă cu grijă te va face să te simți Femeie. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”