Injectarea cu botox: cât rezistă efectul, de fapt?

Despre injectarea cu botox și acid hialuronic s-a tot vorbit în ultimii ani, iar cu toate astea cea mai arzătoare întrebare este cât de mult rezistă?
  • Publicat:
Injectarea cu botox: cât rezistă efectul, de fapt?
Foto: shutterstock

Despre injectarea cu botox și acid hialuronic s-a tot vorbit în ultimii ani, iar cu toate astea cea mai arzătoare întrebare este cât de mult rezistă? În general, femeile sunt preocupate de efectele pe care le obțin, dar și de viitoarele vizite pe care trebuie să le facă la cabinetul medicului pentru a-și întreține frumusețea.

Injectarea cu botox își menține efectul aproximativ 3-4 luni

Injectarea cu botox: factori care duc la diminuarea efectelor

Pacienții care fac foarte mult sport sau care sunt foarte expresivi nu se vor putea bucura de efecte îndelungate ale injectării cu botox. Pentru a extinde efectele este nevoie de o doză cu o concentrație mai mare.

De cele mai multe ori, botoxul rezistă pentru mai mult timp în zona sprâncenelor, mai exact în zona dintre sprâncene și pe frunte. La coada ochiului (laba gâștii), durata este mai mică, la fel și în zona gâtului.

Nu te aștepta ca rezultatul să fie permanent. Dacă îți injectezi botox, substanța nu va rămâne pentru totdeauna și nici efectul. Multe femei se tem că odată ce își fac prima injectare vor adora atât de tare efectul încât vor deveni dependente. Dar adevărul este că te poți opri în orice moment pentru că pielea va reveni la forma inițială. Nu te speria ce acest lucru, ele nu se vor înrăutăți, ci vor arăta exact ca atunci când nu ai avut.

În plus, injectarea cu botox ajută la prevenirea liniilor fine și nu permite accentuarea ridurilor, care la multe femei încep să apară înainte de vârsta de 20 de ani. Nu există o vârstă potrivită la care să-ți injectezi. Trebuie doar să ții cont de nevoile tale și nevoile propriului corp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân