Laminare gene: o procedură care îţi regenerează genele

Dacă vrei gene mai lungi şi mai voluminoase şi, totuşi, le vrei naturale - fără gene false sau extensii de gene, poţi apela la procedura de laminare a genelor
  • Publicat:
Laminare gene: o procedură care îţi regenerează genele

Sunt multe femei care au obsesia genelor lungi, cu volum, pentru că, într-adevăr, o pereche de gene frumoase ( chiar şi false) transformă look-ul instant. Şi dacă nu vreţi să apelaţi la extensiile de gene sau faceţi o pauză de la acestea, iată o procedură care ajută genele naturale să se afle în forma lor maximă. Vita Costenciuc, specialist în cosmetică, ne-a explicat de ce este benefic să-ţi laminezi genele: se alungesc, devin mai voluminoase cu aproximativ 30%, se pigmentează, se curbează şi sunt protejate.

Laminare gene: cine poate apela la această procedură

Laminarea genelor este potrivită tuturor celor care mizează pe naturaleţe, persoanelor care au genele scurte şi deschise la culoare, celor cu genele căzute. Procedura de laminare este cea mai bună alternativă pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara. Este o modalitate de regenerare a genelor benefică şi pentru persoanele care au decis să facă o pauză de la extensiile de gene sau care nu îşi doresc să apeleze la aceast artificiu. De procedură pot beneficia şi bărbaţii care au genele prea lungi (de obicei o problemă pentru cei ce poartă ochelari) sau cei ale căror gene cresc în jos şi îngreunează privirea. Genele devin mai lungi după repetarea procedurii şi mai dese.

Laminare gene: care sunt etapele

Procedura constă în patru etape. Prima dintre ele presupune liftingul genelor cu ajutorul unor soluţii speciale. Mai exact, genele se ridică de la rădăcină, folosind paduri de silicon, apoi acestea se fixează cu ajutorul unui balsam pentru lifting. A doua etapa presupune fixarea genelor (se foloseşte o cremă specială pentru volum şi fixare). Urmează vopsirea genelor într-o nuanţă de negru intens cu o vopsea specială. Şi ultima etapă presupune aplicarea pe gene a unui tratament cu 14 ingrediente care regenerează genele.

Laminare gene: ce produs se aplică pe gene

Laminarea se realizează cu Vitamin Lash Botox, tratament excepţional cu 14 ingrediente funcţionale. Acest tratament conţine ulei de Jojoba, vitamina A, glicerină, pantenol B5 ( întăreşte şi hrăneşte ţesutul), acid hialuronic (oferă luciu), ulei de argan, vitaminele E şi F, ulei de migdale, vitamina B, ulei de macadamia, vitamina K, piridoxină B6, uleiuri natural, keratină, colagen. Tratamentul nu conţine parabeni, parafină, uleiuri minerale, silicon, formaldehide.

Laminare gene: beneficii

În urma procedurii vei obţine gene îmbogăţite cu cheratină naturală, colagen şi vitamine, regenerarea structurii deteriorate (geana va fi mai netedă şi strălucitoare), gene care depăşesc 2 mm datorită colorării vârfului incolor şi curbării, fiecare geană devine mai groasă până la aproximativ 20-30%.

Laminarea genelor este un procedeu potrivit celor care care nu doresc extensii de gene din cauza greutăţii acestora sau disconfortului sau celor care fac pauză de la extensii şi, totuşi, vor gene voluminoase. Un astfel de tratament ar fi recomandat tocmai pentru că ajută genele să crească mai sănătoase şi puternice. Efectul procedurii durează până la o lună şi jumătate, două luni.

Laminare gene: ce e de făcut după tratament

În etapa finală a procedurii se aplică pe genele deja curbate şi colorate o substanţă care are un conţinut ridicat de vitamine şi substanţe nutritive.
Această compoziţie are o structură uleioasă şi nu este îndepărtată de pe gene până când nu este complet absorbită. De aceea, după procedură, timp de 24 de ore, nu e recomandat să udaţi genele, tocmai pentru ca acest tratament să le ofere suficiente vitamine pentru creştere şi întărirea lor. Nu se recomandă nici folosirea rimelului decât după o zi de pauză de la tratament. După această perioadă, genele se vor demachia în mod normal, de preferat cu produse special destinate ochilor sensibili, cum este apa micelară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”