Incearca noile tehnici de depilare

Gata cu pantalonii si fustele pana la pamant. E timpul sa treci la tinuta de vara: fuste scurte, rochite inflorate sau imbulinate, pantaloni scurti si, nu in ultimul rand, costumul de baie. Indiferent de tinuta, ca esti pe strada sau pe plaja, picioarele
  • Publicat:
Incearca noile tehnici de depilare
Incearca noile tehnici de depilare

Depilatoare Byly

Depilatoarele Byly cu ceara calda apartin grupei de depilatoare ce au in compozitie zaharuri naturale solubile in apa, ce se bazeaza pe metodele traditionale folosite inca din antichitate. Principiile au ramas aceleasi, dar sunt adaptate tehnologiilor moderne. Eficienta depilatului este rezultatul unei compozitii echilibrate de produse zaharoase naturale, incluzand ingrediente active pentru o ingrijire mai buna a pielii. Astfel, se produce un efect usor de exfoliere, care pregateste pielea pentru tratamentul de dupa depilare.

Depilator Roll-on Byly Lapte de Ovaz

Noua ceara Byly, cu formula sa unica dermo-elastica, este mult mai eficienta deoarece se adapteaza conturului pielii si ramane fixata la radacina parului – indepartand chiar si firele de par cele mai scurte. Orice ramasita de ceara poate fi curatata foarte usor cu apa. Formula contine ingrediente naturale imbogatite cu extracte de lapte de ovaz, pentru a catifela pielea si pentru a preveni iritatiile. Recipientul, special conceput, poate fi incalzit la microunde.

Benzi depilatoare Byly – ceai verde si menta

O formula unica ce include un mix de esteri de rasina care asigura o depilare eficienta si de durata: menta, bogata in uleiuri esentiale (are proprietati revigorante, antiseptice, stimulante si vaso-constrictoare) si ceaiul verde ce contine teanina (teina are proprietati astringente si revigorante). Benzile depilatoare Byly au o aderenta maxima pe firul de par si o aderenta minima pe piele, nu lasa ramasite de ceara si pot fi folosite de mai multe ori. Orice urma de ceara poate fi indepartata usor cu ajutorul servetelelor, imediat dupa depilare. Acestea contin ulei ce indeparteaza ceara si extract de musetel pentru calmarea iritatiilor.

Noile depilatoare Byly cu ciocolata

Depilator Roll-on ceara calda cu ciocolata si benzi depilatoare pentru fata si corp cu ciocolata. De curand, Byly a introdus puterea benefica a ciocolatei in gama sa de produse depilatoare, combinand depilarea rapida si eficienta cu proprietatile de hidratare ale acestui ingredient. Ciocolata catifeleaza pielea datorita untului de cacao, iar cafeina, teina si teobromina ajuta la producerea beta-endorfinelor care relaxeaza si confera pielii o senzatie de confort.

Depilare ca la carte

Inainte de depilare: Pentru a scapa de firele de par nedorite, e bine sa faci un gomaj corporal cu o zi inainte de depilare. Poti folosi o manusa, un burete aspru sau un produs de gomaj n Daca te-ai decis sa inlocuiesti rasul zilnic cu depilatul cu ceara, nu uita ca trebuie sa astepti cel putin o saptamana pentru ca firul de par sa fie destul de lung.

In ziua depilarii: Atentie! Toate masurile de igiena trebuie sa fie respectate n Opteaza pentru ceara de unica folosinta – metoda cu benzi de hartie, role sau ceara traditionala n Nu purta haine stramte, pantaloni sau dresuri de nylon, pentru a evita iritarea pielii.

Dupa depilare: Nu te expune la soare. Pielea are nevoie de cel putin 24 de ore pentru a se calma. De asemenea, exista pericolul aparitiei petelor de hiperpigmentare (atentie in acest sens la depilarea faciala – buza superioara, barbie, etc.).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”