Glossing-ul pentru păr: ce este și ce beneficii are

Putem și să ne reîmprospătăm culoarea părului, între două programări la vopsit cu  glossing-ul pentru păr despre care ne lămuresc experții.
31.07.2021
Glossing-ul pentru păr: ce este și ce beneficii are
Foto: shutterstock

Fiecare femeie își dorește un păr sănătos și strălucitor, corect? Și da, se poate. Putem obține un un extra boost de strălucire grație adaptării produselor de îngrijire pe care le includem în rutina noastră de frumusețe. Și tot așa, putem și să ne reîmprospătăm culoarea părului, între două programări la vopsit cu  glossing-ul pentru păr despre care ne lămuresc experții Wella.

Glossing-ul pentru păr: ce este?

Când vorbim de un păr strălucitor, e imperios necesar să luăm în calcul nevoia unui tratament de colorare și hidratare. Rolul lui? Să ofere părului un aspect luminos, radiant. Glossing-ul pentru păr este ideal pentru reîmprospătarea părului blond, roșcat, brunet între programări, dar se poate utiliza și pe părul proaspăt vopsit. Și da, Glossing-ul pentru păr este secretul specialiștilor din industria de hairstyling, fiind eficient, și deloc costisitor.

Care sunt beneficiile glossing-ului?

  1. Reîmprospătează culoarea

Să facem un exercițiu de imaginație: la o distanță de trei sau patru săptămâni de la ultima vizită la salon, ești conșientă că ai nevoie de o nouă vopsire sau reîmprospătare a culorii. Stilistul trebuie să redea culoarea părului. Cum face asta? Cu ajutorul produselor potrivite care să îmbunătățească pigmentul astfel încât să nu repete întregul proces.

  1. Îmbunătățește tonurile fade

Fiecare femeie se confruntă cu tonurile fade, cu tipuri de culoare care se estompează în timp. Adevărata provocare? Tonurile de galben sau portocaliu. Glossing-ul funcționează similar corectoarelor de culoare și neutralizează tonurile calde.

  1. Oferă un ton subtil părului

Glossing-ul pentru păr poate înlocui cu succes nuanțatoarele tradiționale atunci când îți dorești să încerci nuanțe noi fără să faci schimbări dramatice.

Diferența dintre glossing-ul pentru păr și un nuanțator

Diferența dintre cele două produse stă în formula lor. Un glossing nu este diferit de nuanța părului, deoarece conține culoare și poate fi folosit alături de tratamentul post vopsire. O vopsea sau un nuanțator este un produs care oferă un pigment ce poate fi purtat pe o durată mai lungă de timp. Vopseaua, de exemplu, necesită mai mult timp pentru aplicare (30-40 de minute), în timp ce un glossing are nevoie de doar 10 minute pentru a acționa asupra părului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee