Fii cea mai HOT pe plaja!

Look-ul inocent al acestei veri detroneaza look-ul anilor '50. Se mizeaza pe trasaturi naturale, fara a fi ultramodificate prin machiaj, chiar si la nivelul sprancenelor. Efectul fumuriu de la nivelul ochilor si buzele transparente se mentin la mare cauta
  • Publicat:
Fii cea mai HOT pe plaja!
Fii cea mai HOT pe plaja!

Pe langa look-ul propus de marile case de moda, care este alcatuit dintr-un ten impecabil si un machiaj aproape invizibil, dar care tradeaza o mina buna, in tendinte se mai afla si look-ul de seara sofisticat, trasat de buze corai cu accente calde, atat la nivelul ochilor, cat si la nivelul pometilor.

Elementul comun de make-up, care se adreseaza celor doua momente diferite ale zilei, este tenul impecabil, dar satinat, fara excedent de pudra. Astfel, tenul va fi bine uniformizat cu texturi fluide de fond de ten. Pentru a evita efectul de masca, testeaza nuanta potrivita de fond de ten la nivelul gatului sub barbie si opteaza pentru cea care se confunda cu pielea ta.

Daca cearcanele continua sa se vada chiar si dupa fondul de ten, atunci aplica in jurul ochilor (raportat la intensitatea cearcanelor), dupa caz, fie corector, fie iluminator. Pentru a spori puterea de acoperire a corectorului, foloseste buretelul de machiaj prin gesturi de tapotare. Apoi continua cu pudra in textura pulbere (fixeaza machiajul in profunzime), pe cea compacta foloseste-o pentru retusul machiajului. Pudra pulbere se va utiliza doar pentru pleoapele mobile si astfel fardurile compacte vor persista mai mult, prevenind efectul de transfer. Pe zonele imobile ale fetei, respectiv pe arcade si pometi, se vor aplica fardurile cu textura cremoasa, ideale pentru a sublinia efectul satinat al tenului. Opteaza pentru nuante deschise de bej, auriu sau roz pal ce subliniaza perfect volumul fetei.

Incearca look-ul feminin evidentiat prin efectul fumuriu de la nivelul ochilor si buze transparente si nu vei regreta. Cu cat accentul cade mai mult la nivelul ochilor, cu atat mai mult evita creionarea si definirea excesiva a sprancenelor. Aplica pe pleoapele mobile o nuanta foarte inchisa si neutra in tenta de gri inchis sau chiar negru de fard compact, peste care adauga efecte de culoare in tenta de albastru, verde sau mov. Atentie! Daca nuanta aleasa imprumuta din culoarea ochilor, traseaza conturul acestora cu negru. Evident, daca te machiezi pentru plaja, asigura-te ca textura de mascara este waterproof, tocmai pentru a preveni surpriza neplacuta a unui machiaj intins pe fata. In ceea ce priveste coafura, doar esti la mare…, iar parul poate sa fie cat mai putin aranjat. Apeleaza la agrafe si elastice colorate sau impleteste-l pur si simplu. La final, foloseste cateva produse de styling. Efectul este garantat!

Professional make-up
Pentru a putea reproduce toate aceste variante de look fie monocrom, fie rezultat din combinarea celor doua grupe cromatice de farduri – reci si calde – trebuie luate in calcul si anumite apecte care tin de igiena cotidiana: demachiarea tenului dimineata si seara cu produse adecvate tipului de ten, vizita periodica la cosmetician, purtarea permanenta a balsamului de buze si a cremei de protectie solara cu factor de protectie 25 pentru fata si minimum 15 pentru corp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bikini body in 14 pasi
Bikini body in 14 pasi
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân