Eşti interesat de procedura de implant de păr? Consilierul medical Ensar Duman îţi spune ce tehnici noi se realizează în Turcia

Consilierul medical Ensar Duman prezintă noile tehnici de implant de păr realizate cu succes în spitalele din Turcia.
  • Publicat:
Eşti interesat de procedura de implant de păr? Consilierul medical Ensar Duman îţi spune ce tehnici noi se realizează în Turcia

Implantul de păr este de departe cea mai frecventă procedură estetică aleasă de bărbaţii care suferă de alopecie (chelire timpurie). Eşti interesat de procedura de implant de păr? Consilierul medical Ensar Duman (www.ensarduman.ro) îţi spune ce tehnici noi se realizează, mai nou, în spitalele din Turcia. Statisticile arată că la nivel global 2 din 3 bărbaţi chelesc până să ajungă la vârsta a treia, proces care, din păcate, la unele persoane începe la nici 30 de ani. 


Drept urmare, 800.000 de bărbaţi apelează anual, în întreaga lume, la proceduri de implant de păr. 

Consilierul medical Ensar Duman, care a ajutat 4.000 de pacienţi să realizeze implant de păr, ne aduce veşti bune şi ne prezintă noile tehnici realizate cu succes în spitalele din Turcia.

Implantul de păr FUE – Sapphire

„Cea mai actuală tehnică este cea a Implantului de păr FUE – Sapphire. Tehnica are la bază metoda FUE, modernizată ca stil de lucru. Mai exact, acum, în locul lamelelor de oţel se folosesc lamele din piatră preţioasă, respectiv din safir.

La implantul FUE (tehnica standard), micro-canalele se deschid în formă literei U, pe când la tehnica Sapphire stiloul special de tip safir deschide canalele în formă de V. Deschiderile în formă de U creează canale mai largi. În schimb, la implantul de păr FUE – Sapphire canalele sunt mai mici şi deschise unul lângă altul, ceea ce duce la reducerea crustelor şi accelerarea vindecării.

Implantul de păr FUE Sapphire are 8 atuuri – nu creează traume, nu lasă urme, cicatrizarea ţesuturilor este rapidă, suprafaţa de lucru este mai netedă, precizia orientării părului mai mare, scalpul nu prezintă roşeaţă, densitatea părului creşte, aspectul părului este natural şi timpul de lucru redus.

Implantul de păr DHI (Direct Hair Implantation) fără tundere

O altă metodă revoluţionară care se efectuează în spitalele din Turcia este Implantul de păr DHI (Direct Hair Implantation), respectiv implantarea directă fără tunderea părului. Această metodă este recomandată mai ales în cazul doamnelor, deoarece semnele sunt minore şi pot fi acoperite cu uşurinţă prin coafarea părului.

Metoda presupune recoltarea grefelor de păr cu ajutorul unui „choi”, un stilou medical şi implantarea lor directă în scalp, fără să se realizeze crestături sau deschideri de canale.

Astfel, lucrurile sunt simplificate. Faţă de procedura de implant de păr FUE, care presupune trei etape distincte, recoltarea foliculilor de păr, deschiderea canalelor şi ulterior implantarea, tehnica implantului de păr DHI fără tundere este redusă la două etape – colectare şi implantare.

După cum se ştie, atât în cazul implantului FUE cât şi al celui cu DHI se foloseşte anestezia locală. Diferenţa este că la o implantare directă deschiderea canalului şi introducerea folicului de păr în scalp are loc în acelaşi timp, prin presare stiloului special cu vârf subţire într-un anumit unghi în zona de lucru. Asta înseamnă un timp redus al operaţiei.

La implantul de păr DHI avem 6 atuuri: ţesuturile sănătoase nu sunt afectate, foliculii de păr pot fi implantaţi mai des faţă de metoda simplă FUE, aspect mult mai natural, nu necesită tunderea părului, perioada de recuperare este scurtată, timp redus de lucru.

Implantul de păr prin sedare

Nu în ultimul rând, amintesc de implantul de păr prin sedare. Metoda a fost gândită special pentru pacienţii emotivi sau cu un grad de anxietate şi care doresc ca această experienţă să nu le creeze durere şi disconfort. Sedarea se realizează intravenos de către un medic anestezist.

Se va apela la analgezice, pentru combaterea durerii şi la sedative pentru a se obţine o stare de relaxare. Astfel, pacientul va rămâne conştient pe toată durata realizării implantului de păr. Menţionez că sedarea se poate solicita pentru oricare dintre cele trei metode de implant – implant de păr FUE, implant de păr robotic sau la tehnica implantului de păr DHI”, a explicat consilierul medical Ensar Duman.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân