Epilarea definitivă acasă: la ce să te aștepți

Aparatele pentru epilarea definitivă acasă nu sunt tocmai cele mai ieftine investiții, dar sunt extrem de utile. Iată la ce să te aștepți.
  • Publicat:
Epilarea definitivă acasă: la ce să te aștepți
Foto: pexels

În urmă cu ceva timp știu că vorbeam despre epilarea definitivă acasă și experiența pe care eu am avut-o, însă nu am punctat anumite aspecte pe care ar trebui să le iei în calcul. Dacă vrei ca în sezonul estival să ai o piele fină și să scapi complet de firele de păr nedorite, cred că este momentul să începi de pe acum tratamentul de epilare definitivă, indiferent dacă o faci acasă sau la salon. Dar, dacă optezi pentru această procedură acasă iată ce trebuie să știi.

Epilarea definitivă, acasă: la ce să te aștepți

Investești acum, economisești mai târziu

Aparatele pentru epilarea definitivă acasă nu sunt tocmai cele mai ieftine investiții, dar adevărul este că dacă iei în calcul prețul și numărul ședințelor necesare la salon, îți vei da seama că pe viitor ajungi să economisești, de fapt. Același lucru îl putem spune și despre epilarea cu ceară.

Ai nevoie de multă răbdare

Nu-ți imagina că după doar o ședință vei scăpa de firele nedorite de păr. Greșit. Epilarea definitivă nu promite dispariția completă a părului, ci încetinirea procesului de creștere. Ca rezultatele să se vadă ai nevoie de multă răbdare. De exemplu, după 5-8 ședințe vei observa diferențe.

Epilarea definitivă acasă nu funcționează pentru toată lumea

Chiar și pe manualul de utilizare al aparatului pe care îl dețin este menționat acest lucru, alături de un tabel cu culori ale pielii. Dacă ai pielea mai închisă decât o nuanță medie, pulsațiile de lumină nu vor avea capacitatea să facă distincția dintre piele și firul de păr.

S-ar putea să te doară puțin

În funcție de zona în care folosești aparatul, dar și intensitate, este posibil să simți un mic disconfort asociat unor înțepături sau ciupituri. Mai exact, acestea se resimt în zonele în care pielea este foarte subțire su acolo unde există o zonă osoasă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”