Electrizeaza-te cu noile lacuri de unghii Jessica Cosmetics

Vara aceasta, Jessica Cosmetics ne invita sa incingem atmosfera cu colectia de lacuri Feeling Groovy in culori excentrice, fluorescente si moderne, ce surprind farmecul iubirilor de-o vara.
  • Publicat:
Electrizeaza-te cu noile lacuri de unghii Jessica Cosmetics
Electrizeaza-te cu noile lacuri de unghii Jessica Cosmetics

Vara aceasta, Jessica Cosmetics ne invita sa incingem atmosfera cu colectia de lacuri Feeling Groovy in culori excentrice, fluorescente si moderne, ce surprind farmecul iubirilor de-o vara. Temperaturile cresc si a sosit timpul pentru o reinnoire a stilului nostru estival!

Moda din sezonul asta este plina de nuante aprinse si “electrice”, iar Jessica Cosmetics nu uita niciodata sa fie in pas cu tendintele. Colectia este limitata, cuprinde 8 culori, iar lacurile pot fi gasite in saloanele si spa-urile din tara la pretul de 26 RON fiecare.

Cine este Jessica Vartoughian?

In calitate de fondator si creator al JESSICA Cosmetics International, Jessica Vartoughian isi propune ca de fiecare data sa-si surprinda clientii cu linii complete de lacuri si tratamente pentru unghii frumoase si sanatoase. Cu o acoperire internationala, brandul este disponibil in saloanele, spa-urile si magazinele de retail din peste 28 de tari. Mai multe despre JESSICA Cosmetics pe site-ul  www.jessicacosmetics.com.

MondoSPA este prima firma de consultanta spa din tara, distribuitor exclusiv al produselor spa profesionale: Pevonia Botanica (SUA), Le Comptoir du Spa (Franta), Jessica (SUA)  si al echipamentelor spa: Cosmopro (SUA), Gruppo Alta Estetica (Italia), Balnea (Germania).
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”