Doctor Raluca Harnagea, arhitectul buzelor perfecte (P)

  • Publicat:
  • Actualizat:
Doctor Raluca Harnagea, arhitectul buzelor perfecte (P)

Mărirea buzelor cu acid hialuronic a devenit un „must have” pentru foarte multe dintre noi, motiv pentru care este esențial să ne informăm bine înainte de apela la această procedură.

Ce este de fapt acidul hialuronic? 

Ei bine, după cum bine multe dintre voi deja v-ați documentat sau poate că ați auzit din diverse surse, acidul hialuronic este o moleculă care se găsește deja în țesutul conjunctiv al organismului nostru și în piele.

După 20-25 de ani, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de acid hialuronic scade semnificativ. Tocmai de aceea cercetătorii noștri au găsit soluția de a extrage această moleculă, iar tehnicile moderne permit sintetizarea și producerea acesteia în diferite forme, pentru ca noi să putem beneficia de cele mai bune tratamente și pentru a arăta mereu la fel de tinere.

În ce constă intervenția de mărire a buzelor cu acid hialuronic

Înainte de toate trebuie să menționam că nu este o procedură dureroasă, întrucât efectuam o anestezie intraorală (la noi în clinică), astfel încât intervenția poate fi efectuată în cele mai bune condiții atât pentru pacient, cât și pentru medic.

Pacientul va avea în ziua injectării un ușor edem inflamator care va persista și următoarele zile. Practic rezultatul final va fi vizibil în decurs de 7-10 zile post-intervenție.

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai solicitate proceduri din această perioadă, tocmai de aceea este important ca voi să alegeți un medic de care să fiți mulțumiți în funcție de tipul de abordare al acelui medic.

Cum faceți acest lucru? 

Urmăriți lucrările acestuia, astfel veți observa dacă vă identificați sau nu cu forma de buze pe care doriți să o obțineți.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cum se tratează multimodal cancerul colorectal