12 produse speciale pentru îngrijirea părului

  • Publicat:
  • Actualizat:

Îți dorești un păr sănătos, strălucitor și voluminos? Și probabil ai încercat o mulțime de produse pentru îngrijirea părului, dar încă nu ai găsit chiar tot ce ți-ar trebui sau ți s-ar potrivi tipului tău de păr.

Este firesc, deoarece acum pe piață există o multitudine de produse deosebit de bune, iar dacă unele persoane au norocul unei podoabe capilare normale și fără probleme, deci necesită câteva tipuri de produse pentru îngrijirea părului, altele nu sunt la fel de norocoase.

Persoanele care au un păr cu diverse probleme (de la păr subțire, gras sau uscat până la păr vopsit sau tratat chimic) necesită o îngriire mai complexă, mai multe tipuri de produse. Însă, de multe ori recomandările pe care le primim, chiar dacă au fost făcute cu bună intenție, nu ni se potrivesc perfect, sau din diverse motive nu ajungem să apelăm la sfatul unui specialist. Nevoile părului nostru pot fi multiple și foarte diferite de la o persoană la alta.

Atunci când întâlnim un produs de îngrijire care ne place suntem tentate să-l recomandăm și altora, iar din acest punct de vedere am făcut o galerie foto în acest articol cu o selecție de produse pentru îngrijirea părului pe care le-am considerat mai deosebite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân