Descoperă secretul pielii rejuvenate și strălucitoare cu tratamentul bioregenerator Profhilo!

Într-o lume în care timpul este prețios și dorim rezultate rapide, Profhilo este răspunsul perfect pentru nevoile tale de înfrumusețare. Dezvoltat pentru a acționa eficient asupra pielii, acest tratament inovator reprezintă un pas important în direcția revitalizării tenului fără a fi necesară o perioadă lungă de recuperare.

Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, doctor în Stiințe Medicale și expert în Estetica Medicală ne spune totul despre spectacolul oferit de revoluționarul Profhilo.

Revoluția bioregenerării: Cum funcționează Profhilo?

ProFhilo este mai mult decât un simplu tratament estetic. Este o experiență de transformare a pielii, care combină tehnologia modernă cu ingrediente naturale pentru a reda fermitatea și vitalitatea pielii tale. Principiul său fundamental se bazează pe două aspecte esențiale: bioregenerarea și efectul de fermitate a pielii.

Cum se realizează această minune? “Cu doar 5 puncte de injectare, tratamentul Profhilo oferă un confort maxim și rezultate vizibile după numai 2 sesiuni. Secretul stă în complexul hibrid unic, care conține cea mai mare concentrație de acid hialuronic, de trei ori mai mare decât produsele injectabile obișnuite. Această formulă inovatoare acționează asupra pielii cu laxitate, stimulând producția endogenă de acid hialuronic și colagen, hidratând, umplând și susținând țesuturile cu laxitate crescută.

Profhilo se injectează în cinci puncte cheie la nivelul feței, însă poate fi tratată și zona gâtului, a decolteului sau mâinile.”, spune Dr. Amalia Anghel. Procedura este rapida si aproape nedureroasă, rezultatul fiind hidratarea în profunzime a pielii, conturare discreta a trasaturilor naturale, dar și crearea a 4 tipuri de colagen și elastină.

Beneficiile uimitoare ale tratamentului Profhilo

Profhilo nu este doar un alt tratament cosmetic; este un aliat de nădejde împotriva îmbătrânirii pielii, hrănind celulele și restabilind fermitatea pe termen lung. Este un produs biocompatibil, compus din acid hialuronic de înaltă puritate, care oferă siguranță și reduce riscul de efecte secundare.

Datorită lanțurilor de acid hialuronic cu mase moleculare diferite incluse în Profhilo, acest tratament oferă un efect de întinerire autentic, estompează liniile fine și îmbunătățește textura pielii, fără a compromite expresia naturală a chipului.

Dr. Amalia Anghel: “Profhilo este sinonim cu rezultatele naturale și rapide. Veți observa îmbunătățiri semnificative în doar câteva săptămâni de la tratament, fără a fi necesar mult timp de recuperare. Cu ani de experiență în domeniul medicinei estetice, echipa de profesioniști de la Skinmed Clinic vă oferă o experiență personalizată, adaptată nevoilor unice ale pielii dumneavoastră”.

Citește și: Descoperă acidul hialuronic care răspunde tuturor nevoilor tale de îngrijire a pielii în sezonul cald!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Amalia Anghel - Medic primar Dermatovenerologie
Dr. Amalia Anghel este Medic Primar Dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, Expert Terpii injectabile / Terapii laser / Dermatoscopie & Dermato-oncologie și Trainer Juvederm România & Alma Laser in cadrul clinicii SKINMED. Titulaturi și funcții dermatologie, dermatoscopie, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc