“Demi Method”, cea mai nouă tehnică de acoperire a cearcănelor. E deja virală pe TikTok

  • Publicat:
“Demi Method”, cea mai nouă tehnică de acoperire a cearcănelor. E deja virală pe TikTok
Sursa foto: shutterstock

Descoperă cum să scapi de cearcăne astfel încât să arăți și să te simți proaspăt. Cu ajutorul tehnicii „Demi Method”, zona de sub ochi nu va arăta nicicând mai bine! Iată despre ce este vorba!

Ce presupune “Demi Method”?

Concealerul acționează asemenea unei „baghete magice” atunci când îți acoperi cearcănele cu această metodă devenită virală pe TikTok. Explicația? Echilibrul! În loc să aplici din prima o cantitate mare de concealer pe întreaga zona de sub ochi, ia în schimb o cantitate mică și aplic-o din aproape în aproape pe zonele care ai nevoie de iluminare.

În alte cuvinte, focuseaza-te pe zonele cu probleme (zonele întunecate), cele care distrag atenția.

După ce aplici produsul, blenduiește bine, fie cu ajutorul unei pensule, fie cu ajutorul unui burețel pentru a obține un aspect cât mai natural.

La final, nu uita să aplici pudră pentru a matifia zona și pentru a seta produsul cât mai bine.

@tarasigari Have you heard of the Demi method makeup? in my opinion it’s basically a no makeup makeup look! Or spot/ micro concealing whatever you wanna call it! It’s perfect for people who avoid make up or think it ages them! I hope you enjoy this beginner, friendly makeup tutorial. It’s basically other way of color correcting. . . #de#demimethode#demimethodmakeupp#spotconcealingi#microconcealingo#colorcorrectiono#nomakeupmakeupo#nomakeupa#makeupforbeginnerso#concealerhacka#makeupi#viralmakeup ♬ original sound – TARA SIGARI MAKEUP FASHION

Neutralizarea culorii și corectarea tonului

„Demi Method” nu presupune doar acoperirea sau încărcarea zonei cu produs. Această tehnică de machiaj se focuseaza și pe corectarea culorii. Așa că în loc să vii cu o nuanță mai light, așa cum ne-au obișnuit deja experții în make up (truc ce nu avantajează pe toată lumea), încearcă o nuanță subtilă de somon, care neutralizează culoarea cearcănelor, făcându-le să dispară.

Mai mult, un alt avantaj al metodei „Demi” este faptul nu folosești prea mult produs, ceea ce este convenabil și pentru buzunarul tău.

Bucură-te, așadar, de un aspect mai fresh și mai natural începând de azi! Încearcă metoda „Demi” și spune-ne în comentarii cum ți se pare.

Citește și: Drew Barrymore, singurul mod în care scapă de cearcănele de sub ochi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân