De vorba cu terapeutul spa

Care sunt cele mai bune metode de abordare a unei scheme de tratament impotriva celulitei?
  • Publicat:
De vorba cu terapeutul spa
De vorba cu terapeutul spa

Toata lumea stie deja, intr-o mai mica sau mai mare masura, ce este celulita. Pe langa o controversa medicala, ea reprezinta o continua provocare pentru cei care lucreaza in industria spa si cosmetica. Fara indoiala strategia de tratament trebuie sa fie compexa – complexitate data in primul rand stadiul in care se afla celulita. Fara sa facem referire la metodele invazive de tratament, cele mai noi si mai bune metode se gasesc la ora actuala in diferite spa-uri de zi sau saloane de infrumusetare.

Cea mai eficienta combinatie este ultrasunetul combinat cu electrostimularea si masajul cu vacuum, insa acesta din urma se aplica in functie de stadiul in care se afla celulita si daca aceasta prezinta deja fibroze. Insa succesul acestei combinatii sta tocmai in ordinea in care acestea sunt combinate, frecventa si disciplina clientei.

Toate aceste mijloace trebuie precedate de terapii detoxifiante (impachetari calde). Aceasta combinatie are ca scop in primul rand imbunatatirea circulatiei periferice care este efectiv « strangulata » din cauza modificarii fizice a celulei adipoase si depunerii deseurilor organismului, si totodata drenarea acestor tesuturi.

La nivel celular castigul mare este cresterea permeabilitatii membranei celulare ceea ce inseamna ca  schimbul intercelular se face mult mai bine si mai repede. Cu alte cuvinte rata metabolica creste, curatarea organismului se face mai bine, circulatie imbunatatita – cu alte cuvinte-  o sanatate mai buna.

Aceste tratamente trebuie facute intr-o frecventa de cel putin trei ori pe saptamana, continuarea tratamentului si mentinerea lui acasa, in cure de 2-3 ori pe an.

Se pare ca una din cauzele celulitei este tulburarea hormonala, daca aceastea nu este genetica ci dobandita si care printr-o alimentatie corecta se poate remedia. Asta inseamna ca si persoanele silfide care prezinta semne de celulita trebuie sa-si insuseasca o alimentatie corecta lipsita de produse rafinate.

Prin urmare abordarea unei scheme de tratament in lupta cu celulita. De aceea este necesara o evaluare foarte atenta si amanuntita a formei de celulita. De asemenea si clientul trebuie sa ceara o evaluare si nu sa-si stabileasca tratamentul singur.

Pentru eliminarea celulitei Ada Ragalie recomanda impachetarea corporala Green Coffee (213 RON – 75 minute)

Ritualul spa incepe cu o exfoliere delicata a corpului urmat de un masaj cu gel activator al zonelor cu celulita pentru eliminarea apei in surplus din tesuturi si inlaturarea moleculelor de grasime ce retin toxinele in organism. La inceput se aplica peste zonele cu probleme un concentrat cu 98% cafea verde.

Urmeaza apoi masca cu aceeasi substanta activa creata de compania Pevonia. Ulterior vei fi impachetata intr-o folie de plastic si acoperita cu o termocuverta ce retine caldura. Dupa ce cafeaua verde se raspandeste in piele, toxinele sunt eliminate din organism.

Insa rasfatul nu se opreste aici! Terapeutul Eden Spa is va folosi degetele magice pentru un extraordinar masaj de relaxare folosind crema Smooth & Tone Body Svelt din linia Nymphea de la Pevonia Botanica.

Smooth & Tone Body Svelt de la Pevonia Botanica  – 189 RON/ 200 ml

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Top 5 tratamente fara bisturiu!
Top 5 tratamente fara bisturiu!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân