Cum să-ți vopsești părul dacă ai ochii căprui

Dacă vrei să îți faci o schimbare de look dar mai întâi vrei să știi ce culoare de păr se potrivește cu ochii căprui, ia aminte de sfaturile specialiștilor.
  • Publicat:
Cum să-ți vopsești părul dacă ai ochii căprui
Foto: shutterstock

Culoarea părului este modul perfect în care poți să îți armonizezi trăsăturile feței. Dacă vrei să îți faci o schimbare de look dar mai întâi vrei să știi ce culoare de păr se potrivește cu ochii căprui, ia aminte de sfaturile specialiștilor.

Culori de păr pentru ochii căprui

Blond auriu

Conturează-ți chipul și evidențiază-ți ochii cu ajutorul unui blond auriu. Reflexiile calde vor crea iluzia de strălucitor și îți vor oferi un aer sofisticat.  Această culoare poate fi cel mai bine pusă în evidență cu ajutorul unei coafuri cu bucle lejere.

Blond platinat

Nu îl obții atât de ușor, însă rezultatul final merită tot efortul. Această nuanță de blond va scoate în evidență culoarea ochilor tăi, creând un contrast uimitor. Dacă vrei să fie cât mai deschis, ia în considerare o nuanță cu un subton cald, nu rece. Astfel vei pune în evidență cu adevărat culoarea ochilor căprui. În cazul în care ai pielea mai închisă, tonurile calde vor arăta și mai bine.

Castaniu

Dacă vrei să optezi pentru castaniu, ia în considerare faptul că această nuanță se pretează cel mai bine persoanelor cu tenul deschis la culoare. Dacă ai ochii căprui spre verde, cu atât mai mult ți se potrivește.

Arămiu

Vrei să ieși din tipare cu o culoare de păr mai îndrăzneață? Alege arămiul. Ca și castaniul, această nuanță se potrivește perfect persoanelor cu ochii căprui spre verde. Dacă ți se pare totuși prea mult, apelează la o nuanță de blond cu accente de scorțișoară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”