Culorile toamnei în părul tău. Tendințele care te vor întineri

  • Publicat:

Trecerea de la un sezon la altul aduce schimbări în materie de colorare a părului. După un sezon dominat de blond deschis, iată că toamna ne aduce în perspectivă nuanțe „vedetă” diametral opuse: caramel highlights și șaten natural. Doamnelor, tendințele anului 2023!

Culori de păr care te vor întineri

Dacă te-ai gândit la nuanţele anului 2023 in materie de coloristică a părului, vei fi copleșită de  versatilitatea și farmecul propunerilor venite din partea specialiștilor în domeniu.

Pe lângă culorile de bază ale sezonului, arămiul şi şatenul natural, acum putem opta şi pentru alte nuanţe precum strawberry blonde sau golden melon. Iată ce culori se poartă toamna aceasta!

Caramel highlights

Șuvițele șatene sau „caramel highlights” sunt ideale pentru doamnele și domnișoarele brunete care nu vor să facă o schimbare radicală de look.

Aceste șuvițe discrete în nuanțe calde îți conturează trăsăturile fetei. Totodată, acest joc de nuanțe adăugat un efect de volum, ceea ce face că părul tău să arate mai bogat.

Strawberry blonde sau Golden melon

Fructele dictează nuanțele în 2023! Dacă ai un păr blond, aparent lipsit de vitalitate, iar culoarea ți se pare puțin banală, încearcă aceste nuanțe. De pildă, Golden melon poate fi o alegere excelentă dacă vrei o culoare mai caldă. Dacă, în schimb, vrei ceva mai efervescent, alege Strawberry blonde.

Arămiu

Dacă nu ești sigură că roșcatul te prinde bine, aramiul este o alternativă bună de a te lămuri în această privință. Este o nuanță tomnatică, extrem de elegantă, care avantajează îndeosebi persoanele cu ochii căprui și pielea mai deschisă la culoare.

Îți va oferi un aer ușor timid, dar în același timp sexy!

Șaten natural

Șatenul natural este o nuanță ce nu se va demoda niciodată pentru persoanele ce nu sunt dornice să se vopsească foarte des.

Deşi aparent putem spune că este o culoare ușor realizabilă, stiliștii pot confirmă cât de dificil poate fi procesul de a obține o culoare cât mai naturală.

Maro glance

Este o nuanță cu reflexe reci, ce este cerută frecvent de majoritatea clientelor care vor să-şi închidă culoarea părului în anotimpul rece.

Poate fi combinată cu suvițe clasice sau cu tehnică 3D/balayage.

Citește și: Foilyage, cea mai nouă tehnică de colorare a părului. Creează nuanțe uimitoare de blond

Sursă: Women’s Health

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
5 coafuri pentru părul fin și subțire
5 coafuri pentru părul fin și subțire
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân