Ciocolata sau felia de lamaie cariaza dintii?

Cauzele care duc la aparitia cariilor sunt multiple.
  • Publicat:
Ciocolata sau felia de lamaie cariaza dintii?
Ciocolata sau felia de lamaie cariaza dintii?

Veste buna: creste interesul populatiei pentru igiena orala. Veste proasta: sunt multiplii factorii care pot cauza cariile. S-a demonstrat stiintific ca acizii dintr-o felie de lamaie sunt periculosi pentru sanatatea dintilor.

De asemenea, acesti acizi se mai intalnesc in sucurile naturale, fructe, vin, mancaruri, prajituri si scad in timp rezistenta smaltului pe intreaga suprafata a dintelui. Ce se poate face? Pentru inceput, te poti bucura in continuare de alimentele care-ti plac atat de mult, dar ai grija cum le consumi. De exemplu, pentru bauturi foloseste un pai, iar cand consumi fructe grabeste mestecatul.

Intineresti, dar nu peste noapte

Daca nu iti ia mai mult de o secunda sa constati efectele spectaculoase ale unui lip gloss inteligent ales, in cazul produselor anti-imbatranire pot trece luni de zile pana ca rezultatele sa fie cat de mici. Si, pentru ca sa grabeasca rezultatele, specialistii dermatologi au luat in calcul si tratamentul la domiciliu.

Acele creme eficiente, preparate la farmacie dupa reteta personalizata prescrisa. O atentie sporita insa a fost acordata texturii, luminozitatii si confortului oferit de produse. In concluzie, chiar si cele mai miraculoase produse nu au avut efecte imediate asa cum ne dorim. Prin urmare, rabdarea este esentiala in cazul produselor antiaging.

Par rezistent cu laptisor de matca

Pentru ca laptisorul de matca este una dintre cele mai concentrate substante in elemente nutritive esentiale, specialistii dermatologi i-au gasit utilitate si in combaterea caderii parului. In urma testelor, a reiesit ca laptisorul de matca intareste parul deshidratat si slabit de factorii inconjuratori sau boli si trateaza diferitele probleme ale scalpului.

Aminoacizii din laptisorul de matca, substantele minerale si vitaminele hranesc radacina de par acesta devenind mai rezistent, stralucitor si frumos intr-un mod natural.


Citeste si Apara-ti dintii de acizi!
                  Mananca, iubeste, hraneste-te, iubeste-te

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
10 adevaruri despre epilarea definitiva
10 adevaruri despre epilarea definitiva
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân