Beauty style of ’60 is Back!

Esti pregatita pentru noi provocari? Pune-ti feminitatea in valoare dupa modelul retro si vei capta atentia oriunde te-ai afla. Machiajul discret, buzele ciclam sau movul aplicat din abundenta pe pleoape, cateva extensii de gene in coltul extern al ochiul si gata.
  • Publicat:
Beauty style of '60 is Back!
Beauty style of '60 is Back!

Esti pregatita pentru noi provocari? Pune-ti feminitatea in valoare dupa modelul retro si vei capta atentia oriunde te-ai afla. Machiajul discret, buzele ciclam sau movul aplicat din abundenta pe pleoape, cateva extensii de gene in coltul extern al ochiul si gata.

Frumusetea retro va fi mereu in tendinte. E la fel de potrivita cand esti la mare, pusa pe distractii, la birou, intr-una dintre zilele obisnuite de lucru, sau cand imbraci o tinuta sport. Aerul retro se poate obtine punand accent pe buze sau aducand in centrul atentiei ochii, machiati din belsug in culori tari. Parul purtat lung si drept, o suvita ondulata sau impletiturile sunt ideale pentru coafura perfecta. Te-am convins?

Zambet ciclam cu lipici

Incearca ciclam-ul pentru un machiaj special. Coloreaza-ti buzele intr-o nuanta puternica, foarte la moda si foarte eleganta. Atentie! Buzele trebuie sa fie curatate (printr-un gomaj), hranite si hidratate (balsam de buze) inainte de a aplica rujul. Si neaparat cu o pensula! De ce?

Pentru a trasa corect conturul si a aplica rujul intr-un strat uniform. Foloseste un fard sidefat pentru arcul lui Cupidon de la buza superioara, capteaza lumina si da o alta expresie buzelor – volum si senzualitate in acelasi timp.

Frumusete pura
Se poarta pielea bronzata! Produsele de infrumusetare, pudra sau creme sidefate, se folosesc insa pe o piele foarte bine hidratata. Fondul de ten intr-o nuanta naturala, usor bronzata, se aplica uniform pe fata, pe urechi, pe gat si pe decolteu.

Pometii vor fi foarte bine sculptati cu pudra bronzanta, iar pe pleoape si pe sub linia genelor inferioare se aplica un fard bej sidefat. Tuse usoare de mascara se aplica pe genele superioare si inferioare. Sprancenele bine pieptanate si redesenate cu un fard intr-o nuanta de maro natural si un gloss transparent completeaza machiajul.

Privire mov si extensii de gene
Pentru ocazii speciale sau pentru o cina romantica, apeleaza la machiajul puternic cu mov. Pe pleoapa superioara, se aplica cu generozitate fardul mov, iar in loc de eyelinerul negru, se foloseste un eyeliner sidefat cu glitere mov.

Traseaza o tusa mai groasa de glitere mov la linia genelor, care sa se intinda un pic si peste celalalt fard mov si subliniaza linia arcadei cu un fard alb-argintiu. Accentul de feminitate este subliniat de extensiile de gene, puse in coltul extern al ochiului. Pentru buze alege un gloss transparent.

„Ma machiez de foarte mica…”
In copilarie, Adelina Elisei incerca toate produsele din trusa mamei intr-o combinatie originala. Nu de putine ori, a folosit rujul pentru pleoape si fardurile pentru buze. Rezultatul era extrem de amuzant pentru cei din jur. Acum prefera machiajul cat mai natural, care ii pune in evidenta trasaturile. Pune insa mare pret si pe atitudine si pe starea sufleteaca de moment. Si ne-a si demonstrat la sedinta foto.

Pozele vorbesc de la sine… La job, a intalnit produsele profesionale, diferite de cele pe care le avea in trusa personala. Ca sa dea bine pe sticla, pregatirea pentru jurnal dureaza cam 45 de minute. Un eveniment special ii rapeste ceva mai mult timp in fata oglinzii. Crede ca „trei produse sunt suficiente pentru un machiaj perfect: fond de ten, gloss si mascara.”

Foto: Dragos Cristescu
Beauty editor: Andreea Chirila
Make-up artist: Ana Maria Gorgonetu
Hair stylist: Dana Petrescu, Fantasy Hair Team

Urmărește CSID.ro pe Google News
Solutii pentru un plus de stralucire
Solutii pentru un plus de stralucire
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân