7 metode simple și naturale pentru a-ți ondula părul

Scapă de utilizarea ondulatorului și a plăcii de îndreptat părul cu ajutorul celor 7 metode deloc dăunătoare părului care te vor ajuta să obții onduleurile dorite.
  • Publicat:
7 metode simple și naturale pentru a-ți ondula părul
7 metode simple și naturale de a-ți ondula părul Sursa foto: Envato

Ondularea părului este o tehnică populară de coafare, care poate fi realizată într-o varietate de moduri. Cu toate acestea, utilizarea instrumentelor de încălzire precum ondulatoarele sau plăcile de îndreptat poate duce la deteriorarea părului și la ruperea vârfurilor. Din acest motiv, mulți oameni caută metode naturale și eficiente pentru a-și ondula părul.

În continuare, vom explora câteva metode naturale și eficiente de ondulare a părului.

Cocul lejer

Acesta este un mod ușor și natural de a obține bucle lejere. Pur și simplu, îți faci un coc lejer la spate, în timp ce părul este încă umed, apoi îl lași să se usuce complet. După ce renunți la coc, vei avea niște bucle frumoase și lejere.

Împletituri

Împletiturile pot fi o altă modalitate ușoară, naturală și poate una dintre cele mai folosite de a-ți ondula părul. Încearcă să împletești părul într-o serie de cozi, apoi lasă-le să se usuce complet. După ce îți desfaci împletiturile, vei avea niște bucle frumoase și strânse.

Spălarea cu apă minerală

Spălarea părului cu apă minerală poate fi o metodă eficientă de a-ți ondula părul. Încearcă să-ți clătești părul cu apă minerală după ce l-ai spălat și lasă-l mai apoi să se usuce natural. Acest lucru poate ajuta la formarea unor bucle frumoase și naturale.

Folosirea unor produse naturale

Folosirea unor produse naturale precum uleiul de cocos sau gelul de aloe vera poate ajuta la ondularea părului în mod natural. Aceste tipuri de produse destinate părului ajută la menținerea sănătății acestuia și conferă totodată hidratarea dorită. Aplică aceste produse pe părul umed și lasă-l să se usuce natural.

Coafarea cu o eșarfă

Coafarea cu o eșarfă poate fi o metodă eficientă de a-ți ondula părul în mod natural.  Totodată, această metodă este similară cu o altă metodă ce nu de mult timp a fost populară pe rețelele sociale (metoda cordonului). Pune o eșarfă peste cap și înfășoară suvițe de păr în jurul ei, apoi lasă-l să se usuce complet. După ce îți eliberezi părul din eșarfă, vei avea niște bucle frumoase și naturale.

Folosirea unui difuzor de uscat părul

Acesta este un accesoriu care poate fi atașat la uscătorul de păr. Difuzorul împrăștie căldura mai uniform și delicat pe păr, astfel încât să nu-l deterioreze și să-l ajute să se usuce mai natural și cu bucle.

Periajul cu o perie rotativă

Aceasta este o metodă mai delicată de a-ți ondula părul. Utilizați o perie rotativă pentru a peria părul încet și uniform, încălzindu-l în același timp cu ajutorul unui uscător de păr. Această tehnică ar putea fi una mai greu de realizat în cazul în care nu ești stăpână pe abilitățile tale în ceea ce privește coafarea părului.

Acestea sunt doar câteva dintre metodele naturale și eficiente de a-ți ondula părul. Încearcă-le pe toate pentru a găsi cea mai potrivită metodă pentru tipul și textura părului tău.

Surse: wikihow.com, seventeen.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân