5 noutați cosmetice ideale pentru îngrijire și frumusețe la început de toamnă

  • Publicat:
  • Actualizat:
5 noutați cosmetice ideale pentru îngrijire și frumusețe la început de toamnă

După un sezon estival în care am avut de înfruntat soarele puternic și căldura copleșitoare a verii, efectele nu întarzie să apară. Tenul, pielea și părul nostru fiind cel mai expuse razelor UV este recomandat să luăm câteva măsuri suplimentare de îngrijire, să le asigurăm o recuperare rapidă.

Iată 5 noutăți cosmetice inovatoare pentru îngrijirea pielii și părului care îți vor da un boost de vitalitate și o stare de bine.

  1. O MASCĂ DE NOAPTE care revoluționează îngrijirea tenului

După o vară în care tenul tău a făcut față soarelui intens, căldurii și deshidratării, tenul are nevoie de un boost de hidratare și regenerare. Uriage îți propune o soluție inovatoare pentru îngrijirea pielii: masca hidratantă de noapte cu un parfum floral fructat. Acest produs revoluționar din gama Eau Thermale oferă hidratare intensă și reparatoare în timpul somnului, ajutând la revitalizarea și reînnoirea tenului.

Pe bază de apă termală URIAGE, complexul H2O (acid hialuronic, uree, glicerină, alginat) și AQUAXIL (booster pentru hidratare), acest nou produs de îngrijire promite 8 ore de hidratare continuă pentru o piele oxigenată pe tot parcursul zilei.

Textura sa sub formă de gel permite ingredientelor active (printre care și extractul de floare de colț) să acționeze pe toată durata nopții, oferind hidratare profundă și hrănire optimă, fără a încărca tenul. Masca ajută la revitalizarea și reînnoirea tenului, lăsându-l uniform, elastic și strălucitor.

Produsul se absoarbe rapid în piele, nu necesită clătire și poate fi folosit în fiecare seară înainte de culcare pentru un ten proaspăt și odihnit.

  1. FAMILLE BIO 2023: Hrănește – Hidratează – Protejează

O gamă de îngrijire care se bazează pe Mărul Bio. Cultivate Bio și recoltate în livezi aflate în Bretania, aceste mere oferă nutrienții esențiali pentru a avea grijă de pielea întregii familii.

La bază au 3 ingrediente active inovatoare:

  • Extractul de Măr, deosebit de bogat în zaharuri și polifenoli, esențial pentru protecția pielii;
  • Uleiul de Măr, bogat în acizi grași, esențial pentru întărirea barierei pielii;
  • Apa de Măr, ce ajută la menținerea hidratării pielii.

Cremă intens reparatoare cu extract de Măr Bio pentru ten, corp, mâini

Este o crema calmantă și reparatoare pentru pielea sensibilă și iritată.

Gel de curățare fără sulfați cu extract de Măr pentru corp și păr

Acest gel fără sulfați curăță delicat pielea fără să o usuce, și o lasă catifelată și hidratată. În ceea ce privește părul, acesta devine moale, fără să fi e încărcat.

Balsam reparator și calmant cu extract de Măr Bio pentru ten, corp, mâini și vârfurile de păr

Formulat cu un concentrat de ingrediente active extrase din Măr Bio și un amestec de 60% uleiuri, inclusiv ulei din semințe de Măr Bio, acest balsam hrănește, hidratează și protejează în profunzime pielea uscată și delicată.

Este un balsam de îngrijire cu multiple întrebuințări (corp, ten, buze, vârfurile de păr, îngrijire după expunerea la soare, îngrijire după ras, unghii).

Lapte nutritiv reconfortant cu extract de Măr Bio pentru corp și mâini

Acest lapte pentru corp și mâini hidratează în mod durabil, hrănește intens și protejează pielea de agresiunile externe, conferindu-i fortifiere.

Cremă hidratantă lejeră 24h* cu extract de Măr Bio

Această cremă cu textură lejeră hidratează intens tenul timp de 24 de ore*, îl calmează, fortifică și protejează împotriva uscăciunii. Datorită texturii sale fresh și catifelată, această cremă redă catifelarea pielii și o parfumează delicat cu aromă de Măr

  1. Lotiune de corp hidratanta Ureadin Ultra 10, ISDIN

ISDIN a lansat gama Ureadin, o linie cu produse inovatoare pe bază de uree, cu formule special create să asigure hidratarea intensă și de durată pentru ca pielea ta să fie mereu catifelată.

Ureea este prezentă în mod natural pe pielea sănătoasă și este o componentă naturală a factorului natural de hidratare al epidermei. Pielea deshidratată are nevoie de uree, ca să se reechilibreze, ca să rețină mai multă apă în stratul cornos.

Proprietățile cosmetic ale ureei

Ureea are capacitatea de a reține apa foarte efficient, ceea ce o face un ingredient cosmetic comun în multe creme hidratante. Ureea este utilizată pentru gestionarea cosmetică a bolilor de piele care induc scuamoză (hiperkeratoză), cum ar fi psoriazisul și ihtioza. În plus, ea este utilizată pentru a stimula regenerarea pielii și pentru a restabili funcțiile de „barieră” în caz de xeroză (piele uscată), dermatită atopică și psoriazis.

Molecula de uree creată de ISDIN este mult mai mult decât un activ hidratant, ea vine să susțină și să îmbunătățească sistemul imunitar, stimulând producerea de peptide antimicrobiene, ameliorând funcția mecanică și elasticitatea, și acționând în fibroblaste prin stimularea sintezei colagenului.

Lotiune de corp hidratanta Ureadin Ultra 10 (400 ml) – proprietăți:

  • hidratează intens și repară pielea foarte uscată
  • reface funcția de barieră a pielii, stimulează reînnoirea funcției de protecție a pielii
  • calmează pielea foarte uscată și atenuează semnele de uscăciune.

  1. Măști APIVITA pentru îngrijirea părului bazate pe ingrediente naturale

APIVITA propune o abordare inovatoare în domeniul îngrijirii podoabei capilare prin lansarea a trei măști care combină în mod unic tehnologia cu ingrediente naturale benefice.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestor măști este utilizarea nanotehnologiei avansate. Cercetătorii APIVITA au reușit să încorporeze în mod inteligent substanțele active în particule extrem de mici, care permit acestor ingrediente să pătrundă în profunzime, asigurând o hidratare intensă și un tratament eficient pentru toate tipurile de păr.

MASCĂ HIDRATANTĂ DE PĂR cu aloe și acid hialuronic

  • Hidratare intensă datorită acidului hialuronic, extractelor de aloe, miere de cimbru și proteine de ovăz, care restabilesc nivelul de umiditate din interiorul fibrei capilare;
  • Reface părul cu lipide valoroase și îl lasă extrem de plăcut la atingere și suplu datorită uleiurilor organice de jojoba și măsline;
  • Ajută la repararea părului și previne ruperea și vârfurile despicate cu vitamine și complexul APISHIELD HS;
  • Oferă protecție antioxidantă și lasă părul plin de vitalitate cu extracte de rozmarin, salvie și propolis.

MASCĂ REPARATOARE DE PĂR cu măsline și miere     

  • Hrănire intensă în timp ce reface și reconstruiește părul uscat și deteriorat datorită uleiurilor de refacere din plante (ulei de măsline, ulei de migdale, unt de shea, ulei de germeni de grâu și ulei de semințe de Plukenetia Volubilis, proteine de grâu și 5 vitamine);
  • Hidratează profund și lasă părul catifelat și neted în timp ce reduce încrețirea cu miere de cimbru și aloe;
  • Previne ruperea și vârfurile despicate, protejând în același timp de factorii de stres externi (poluarea aerului și coafarea) datorită complexului APISHIELD HS;
  • Relaxează și revitalizează cu uleiuri esențiale de lavandă și bergamotă.

MASCĂ PENTRU PĂR VOPSIT cu miere și proteine din quinoa  

  • Sigilează culoarea și protejează împotriva decolorării cu proteine de quinoa;
  • Menține și prelungește luminozitatea culorii datorită formulei cu 5 vitamine și aloe;
  • Oferă un tratament intensiv, hidratează și hrănește părul în profunzime datorită mierii de cimbru și uleiurilor organice bogate din plante (ulei de măsline, unt de shea și ulei de argan);
  • Ajută la repararea părului vopsit și oferă protecție suplimentară vârfurilor despicate cu ulei de semințe de Plukenetia Volubilis și APISHIELD HS.

  1. OPI a lansat colecția OPI Barbie the MovieAvând ca inspirație cunoscutul film Barbie al Gretei Gerwig, OPI s-a alăturat celor de la Warner Bros. și Mattel pentru a aduce de pe marile ecrane în lumea reală celebra păpușă Barbie, printr-o nouă colecție în ediție limitată OPI Barbie the Movie.

    Cele nouă lacuri de unghii viu colorate pot fi purtate zilnic indiferent de ocazie, iar numele acestora, au fost create împreună cu regizorul și scriitorul Gerwig și evocă întreaga energie a filmului.

    Nuanțele OPI Barbie the Movie sunt:

    • Bon Voyage to Reality! (nude roze cremos)
    • Every Night is Girls Night (nuanțe de sclipici iridescent)
    • Best Day Ever (roz sclipitor)
    • Feel the Magic (roz profund și cremos)
    • Welcome to Barbie Land! (roz de vis, strălucitor)
    • Hi Barbie! (un roz cremos atât de… Barbie!)
    • Hi Ken! (o nuanță perfectă de galben)
    • Yay Space! (un baby blue strălucitor)
    • My Job is Beach (albastrul unui cer de vară)

    Lacurile clasice OPI Nail Lacquer au la bază o formulă bogată, cu un conținut ridicat de pigment, pentru o aplicare uniformă, fără dungi și oferă o purtare impecabilă timp de până la șapte zile atunci când sunt aplicate profesional.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân