Cele mai bune șampoane pentru părul blond

  • Publicat:
Cele mai bune șampoane pentru părul blond
Surprised young woman in silk pyjamas plays with her wavy hair. Fair-haired girl in night-suit expressing amazement near bricked wall.

Ești blondă? Înseamnă că ai ales să porți una dintre cele mai pretențioase culori de păr ce necesită îngrijire riguroasă și produse specifice pentru a-ți păstra nuanța și strălucirea. Fie că ai obținut părul blond prin decolorare sau vopsire, îngrijirea adecvată este esențială pentru a preveni tonurile nedorite și decolorarea.

Hairstiliștii de la El Studio îți dezvăluie cele mai bune șampoane pentru părul blond, care te vor ajuta să te bucuri de o nuanță vibrantă pe toată perioada anului.

Iată 6 șampoane de neratat dacă ai ales să îți vopsești părul blond

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning

Un șampon violet foarte concentrat pentru toate tipurile de blond, deschis sau gri. Este un șampon tratament pentru părul blond care curăță, tonifică, repară și în același timp menține părul hidratat. Are o formulă fără sulfați care neutralizează nuanțele nedorite de galben și sporește strălucirea.

INVIGO Color Recharge Cool Blond

Acest șampon violet de la Wella Professionals este ideal pentru părul blond natural, vopsit sau decolorat. Formula sa previne oxidarea culorii și apariția nuanțelor nedorite (neutralizează efectul de îngălbenire și mătuire a culorii), lăsând părul moale și plăcut la atingere. Cu pigmenți de culoare și un parfum floral irezistibil, acest șampon ajută la menținerea culorii și strălucirii.

SP Silver Blonde

Șamponul System Professional Silver Blonde conține tehnologia 3D Protect, oferind o curățare delicată pentru părul. Pigmentul albastru din formula sa ajută la reîmprospătarea tonului rece al părului blond sau grizonat. Complexul Active Moisture îi conferă hidratare și îngrijire firului de păr, menținându-l sănătos și strălucitor.

Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere

Șamponul hidratant iluminator Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere este creat special pentru îngrijirea părului decolorat sau blond. Fortifică fibra părului și elimină eficient impuritățile, protejează eficient părul împotriva oxidării și dă un luciu strălucitor părului blond.

Șampon Moroccanoil Blonde Perfecting Purple

El conține tehnologia ArganID™ care neutralizează tonurile de galben și portocaliu și menține în același timp strălucirea părului. Cu o formulă fără sulfați, acest șampon oferă o îngrijire blândă și eficientă pentru părul decolorat sau alb/grizonat.

Profesional Montibello Colour Correction Stop Yellow

Montibello Colour Correction Stop Yellow este un șampon tratament profesional ce conține pigmenți violet, ideali pentru neutralizarea tonurilor galbene nedorite pe părul blond vopsit sau decolorat. Formula sa vegană conține pigmenți violet și albaștri, care acționează instantaneu pentru neutralizarea reflexelor nedorite de galben sau portocaliu. În plus, acest șampon este fără sulfați, parabeni și silicon, asigurând o îngrijire delicată.

Acum că știi ce produse să folosești, nu poți decât să te bucuri de o nuanță mereu vibrantă și strălucitoare. Părul tău blond va fi în cea mai bună formă, iar tu mereu pregătită să previi tonurile nedorite. Indiferent dacă părul tău este vopsit sau natural, aceste produse promit o podoabă capilară de revistă. Enjoy!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
7 pași pentru o manichiură perfectă
7 pași pentru o manichiură perfectă
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân