3 sugestii de manichiură pentru petrecerile de iarnă

  • Publicat:
3 sugestii de manichiură pentru petrecerile de iarnă
Manichiura de sărbători

Decembrie este sezonul sărbătorilor de iarnă, dar și al strălucirii. Feminitatea se declină sub toate formele și stilurile, iar tu nu trebuie decât să te adaptezi tendințele stilului tău și să te bucuri de unicitatea ta!

Specialiștii OPI îți recomandă pentru perioada aceasta 3 modele inedite pentru manichiura de sărbători, perfecte pentru petrecerile de iarnă.

O manichiură clasică cu un detaliu subtil și elegant!

Dacă preferi o manichiură într-o singură culoare, dar nu îți dorești să apelezi la același model, poți opta pentru un detaliu subtil, dar elegant. Optează o manichiură într-o singură culoare, precum roșu sau nude, iar pe degetul inelar mergi pe o altă culoare, mai intensă sau mai strălucitoare. De exemplu, poți alege un auriu intens, sidefat, argintiu cu sclipici sau un maro cu particule de auriu!

Un model pentru manichiura de sărbători!

Modelele de sărbători sunt ideale dacă îți dorești o manichiură ieșită din tipare! Poți încerca desene simple sau poți cere Nail Specialistului stickere cu modele specifice sezonului! Spre exemplu, steluțe, fulgi de nea, oameni de zăpadă, brăduți sau spiriduși. Tot ce trebuie să faci este să îți amintești de ce desenai atunci cînd erai mică și să ceri ajutor.
Pentru o manichiura glam, poți alege culori precum auriu sau argintiu și te asigurăm că vei obține un efect elegant și strălucitor!

Un french absolut inedit!

Manichiura french poate fi ideea perfectă pentru manichiura de sărbători dacă o adaptezi puțin! Renunță la albul clasic, înlocuiește-l cu auriu, cu argintiu sau cu sclipici. Daca vrei să ai unghii colorate, poți să ceri un french pe o baza de roșu, nude, gri sau alb.

FOTO: https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being