Exfoliere luxurianta

Aceasta este posibila combinand inteligent ingredientele de detoxificare si purificare obtinute din mal cu 1,75 carate din pudra pura de diamant.
  • Publicat:
Exfoliere luxurianta
Exfoliere luxurianta

Diamante pentru… fete. Dintotdeauna, celebra piatra a starnit admiratia doam­nelor si domnisoarelor din toata lumea. E o piatra scumpa, nu?! Insa ramane pro­blema veniturilor…

Dar de un shower gel cu diamante ce zici? Nu e o gluma, e chiar realitate. Gelul de dus Body Refiner produs de pretioasa firma La Mer ofera satisfactia de a straluci luxuriant si, in acelasi timp, o piele fina ca de diamant, pardon de catifea. Cum?

Ei bine, combinand inteligent ingredientele de detoxificare si purificare obtinute din mal cu 1,75 carate din pudra pura de diamant. Astfel ca doar printr-o simpla aplicare pielea devine luminoasa si neteda.

Practic, aceasta formula protejeaza pielea hranind-o si totodata stimuland circulatia. Un pic excentric, dar face minuni pentru piele sustin specialistii La Mer. Si cum se apropie vara, ar fi timpul sa incepi o exfoliere sutinuta a pielii.

Toxina botulinica inchide porii si sterge sebumul

Acestea sunt cele mai noi aplicatii ale ce­lebrei substante care de ani buni isi dove­deste eficacitatea in terapia antirid. Con­form New York Times, cercetatorii ameri­cani lucreaza in prezent la aproape 100 de noi terapii care au ca numitor comun injec­tarea toxinei botulinice.

Pentru ca reuseste sa inhibe transmiterea impulsului nervos, substanta va putea fi folosita pe scara larga in eliminarea migrenelor, proble­melor de vorbire si a caderii parului.

Usuca-ti parul „Go Green”!

Cum la moda este acum tot ce e eco, nu putea face abstractie nici tehnologia de ultima generatie. Astfel, a luat nastere un uscator de par ce nu sufla doar aer cald, ci salveaza energia.

Cei de la Rusk aduc in atentia consumatorilor eco doua noi pro­du­se din linia „Go Green” in intentia de a reduce urmele de carbon. Noutatea? Usca­torul de par eco va consuma cu 26% mai putina energie decat predecesorii sai fara a diminua performanta.

Altfel spus,protejeaza planeta, reduce producerea de carbon in timpul uscarii si pastreaza performantele unui foehn normal.

Citeste si Ten curat, plin de stralucire!
                Viata cosmeticelor

Foto: PHOTOLAND

Urmărește CSID.ro pe Google News
Blondele artificiale devin eco
Blondele artificiale devin eco
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”