Trei situaţii în care să NU te îmbraci în blugi

Probabil, piesa cea mai la indemana din garderoba, jeansii sunt adorati pe intreaga planeta atat de femei cat si de barbati. Cu toate acestea, nu trebuie sa facem abuz de piesele din denim atunci cand dorim sa iesim in evidenta in sens pozitiv prin stilul vestimentar.
  • Publicat:
Trei situaţii în care să NU te îmbraci în blugi

Probabil, piesa cea mai la indemana din garderoba, jeansii sunt adorati pe intreaga planeta atat de femei cat si de barbati. Cu toate acestea, nu trebuie sa facem abuz de piesele din denim atunci cand dorim sa iesim in evidenta in sens pozitiv prin stilul vestimentar.

La interviul de angajare

Este o perioada grea, multe persoane au ramas fara un loc de munca, anunturile de angajare au devenit aproape o amintire, deci cu atat mai mult trebuie sa impresionezi in mod placut la o prima intalnire in vederea ocuparii unui loc de munca. Interes pentru jobul respectiv, documentare serioasa, un CV bine pus la punct – sunt cateva chei ale reusitei. Iata si cateva sfaturi privind tinuta vestimentara.

Renunta la jeansi si opteaza pentru un costum in doua piese sau pentru o camasa si o fusta ori pentru o rochie de zi cu lungime medie. Pantofii trebuie sa aiba un toc mediu si trebuie sa fie confortabili caci nu ai nevoie de inca un motiv de stres… Accesoriile trebuie sa fie discrete, iar manichiura impecabila.

Alegeti pentru unghii lacuri in nuante naturale. In ceea ce priveste culorile hainelor, specialistii recomanda fie clasicele nonculori: negru, alb, ori nuantele de gri, bleumarin sau nuantele pastel. Profesionalism, eleganta si discretie sunt cuvintele de ordine.

La prima intalnire cu parintii lui

Acest moment este pentru fiecare dintre noi un motiv serios de stres. Oare sunt suficient de buna pentru fiul lor prea-iubit? Este clar ca impresia pe care trebuie sa le-o faci viitorilor socrii trebuie sa fie mai mult decat una decenta. Asa ca nu te zgarci, cumpara un buchet de flori si o cutie de bomboane bune pentru mama sa si o carte (ori un CD cu muzica clasica) si o cutie de ceai de calitate pentru tata lui – intereseaza-te discret ce sortimente le-ar placea pentru a nu face o gafa.

Asigura-te ca podoaba ta capilara este curata si proaspat colorata chimic (daca obisnuiesti sa faci asta). Renunta la unghiile false (daca ai asa ceva) caci sigur mama lui isi va pune serioase semne de intrebare despre „cum ar putea sa aiba grija de Georgica al meu cu unghiile alea?”. Oricat de comod te-ai simti in jeansi, nici sa nu te gandesti sa-i alegi. Opteaza pentru ceva feminin.

O rochie lejera cu un imprimeu floral discret peste care porti un cardigan din casmir dintr-o nuanta pastelata cu siguranta sunt alegeri mai inspirate decat orice piesa din denim. Pe scurt, trebuie sa fii rafinata si chic (asta daca chiar ai planuri serioase cu respectivul domn – altfel nici nu merita sa-i cunosti parintii). Nu uita sa fii tu!

La o petrecere la care participa si fosta

Indiferent cat de tare iti doresti ca aceasta intalnire sa nu se produca niciodata, itele soartei sunt incurcate. Este foarte important sa ai incredere in tine si in feminitatea ta atunci cand inevitabilul se va intampla! Dar asta nu cred ca se poate atunci cand esti imbracata in jeansi si incaltata in pantofi sport iar ea te priveste de la inaltimea tocurilor de 12 cm, imbracata intr-o rochie ce ii vine ca turnata?! Nu!

Asa ca mereu trebuie sa fii multumita de felul in care arati. Cel mai probabil este sa o intalnesti la o petrecere ori o nunta organizata de prieteni comuni. Asa ca fa-ti un obicei din a respecta codul vestimentar impus, aranjeaza-te si tine-l strans de mana pe iubitul tau!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”