Zodiile certărețe vs cele pacifiste: află cum poți câștiga într-un conflict în funcție de zodie

Ai observat vreodată cum unii oameni fac tot posibilul pentru a evita orice fel de conflict, în timp ce alții par să se bucure atunci când atmosfera devine tensionată? Află, bazat pe zodii, cum să gestionezi o astfel de situație tensionată și cum poți câștiga!
  • Publicat:
Zodiile certărețe vs cele pacifiste: află cum poți câștiga într-un conflict în funcție de zodie
Zodii vs argumente: Cum să câștigi un argument, pe baza semnului tău zodiacal sursa foto: shutterstock

Fiecare răspunde la conflicte într-un mod diferit. Unii își susțin punctul de vedere și fac tot ce le stă în putință pentru a-și impune punctul de vedere chiar și atunci când greșesc. Alții se vor da bătuți, chiar și atunci când știu că au dreptate, pentru a păstra pacea. Totul depinde, însă, de temperamentul tău și de zodia care te reprezintă!

S-ar putea să te întrebi cum este posibil ca zodia cuiva să te poată ajuta să câștigi o ceartă. Ei bine, astrologia acoperă toate aspectele personalității tale, inclusiv modul în care comunici cu ceilalți.

Cum poate semnul tău zodiac să câștige o luptă?

Soarele indică sinele tău de bază, personalitatea ta globală și de aceea se pune atât de mult accent pe el atunci când interpretezi harta natală.

Un alt factor care necesită atenția ta este semnul în creștere pentru că acesta indică felul în care te prezinți altor oameni. Este prima impresie pe care o oferi, masca pe care o arăți publicului larg. Sunt multe pe care semnul tău în creștere le poate dezvălui, mai ales când vine vorba de confruntare!

În cele din urmă, este important să te uiți la răspunsurile tale emoționale. Există mulți oameni care spun lucrurilor pe nume atunci când sunt supărați. Aceste mărturisiri se nasc doar din entuziasmul momentului, din felul în care se simt în acel moment.

În schimb, felul în care gestionezi cu emoțiile tale se găsește prin interpretarea semnului lunar.

Zodia Berbec

Berbecii sunt foarte competitivi. Ca o calitate dominanță, Berbecilor le place să fie implicați în diferite activități, dar ca un foc care nu este alimentat, se vor arde rapid și își vor pierde interesul dacă nu sunt stimulați constant. Nu le place să piardă, iar oamenii dominați de acest semn zodiacal vor argumenta că negrul este alb, mai degrabă decât să admită că au greșit.

Când vine vorba de lupta corectă, cea mai bună abordare pentru un Berbec este să aibă puțină răbdare. Acesta ar trebui măcar să încerce să asculte punctul de vedere al celeilalte persoane. S-ar putea să învețe ceva dacă va proceda în acest fel. Emoțiile Berbecilor sunt atât de inflamabile încât uneori îi înstrăinează chiar pe oamenii pe care încearcă să-i impresioneze.

Zodia Taur

Dintre toate elementele Pământului, ele sunt cele mai capabile de a duce lucrurile la extrem atunci când vine vorba de a fi încăpățânați. Taurul este semnul fix al elementelor Pământului, adică odată ce s-a hotărât, este mai ușor să muți un munte decât să îi influențezi decizia.

Energia Taurului este în mod natural blândă, dar dacă dorește să-și câștige prieteni și să influențeze oamenii, va trebui să învețe să ofere puțin. De obicei, nu este cel care își pierd cumpătul într-o ceartă, deoarece este unul dintre cele mai răbdătoare semne solare, iar acest lucru îi oferă un avantaj considerabil.

Cea mai puternică muniție a unui Taur este să păstreze o dispoziție calmă și să pună întrebări. În plus, cea mai bună parte într-o ceartă cu cu un Taur este că acesta nu ține ură, nici măcar atunci când știe că are dreptate și dorește să restabilească pacea.

Zodia Gemeni

Abordarea vieții de către Gemeni este atât de simplă. Fiind semnul Aerului de calitate mutabilă, ei iau fiecare zi așa cum vine și fără pic de stres. Emoțiile lor sunt incredibil de fluide, ceea ce înseamnă că sunt mereu supuse schimbărilor. Acest lucru îi încurcă pe cei care se află în compania unui Gemăn pentru că într-o zi este de acord cu tine, iar a doua zi și-a schimbat părerea despre tine ca persoană.

Gemenilor nu le place să se certe și nu rămân niciodată supărați mult timp. Chiar și în mijlocul unei dezbateri aprinse, sunt mai mult decât dispuși să-și împartă prânzul cu partenerul de conflict sau să îi cumpere o băutură.

Gemenii au tendința de a intra în conflicte atunci când se plictisesc. Deși poate fi distractiv pentru cei din zodia Gemeni, aceștia ar trebui să evite cu orice preț conflictele. Din cauza acestui comportament, Gemenii pot descuraja oamenii și știm cu toții cum acestora le place să simtă că sunt cei populari.

Zodia Rac

Racii sunt semnul de Apă de calitate cardinală, ceea ce înseamnă că sunt profunzi și pasionali atunci când vine vorba de casă și familie.

Singurul lucru pe care îl fac bine este să se asigure că, la sfârșitul unei discuți aprinse, persoana care s-a luptat în argumente cu ei se simte de fapt mai rău decât se simțea înainte de a începe disputa.

Urăsc dezacordurile și iubesc să aibă grijă de oameni, iar atunci când apar certuri, îi supără. Racii devin foarte emoționați și le este greu să-și adune gândurile pentru a-și prezenta rațional partea din poveste.

Racii nu ar trebui să se certe pentru a câștiga o luptă. De obicei, aceștia recurg la ceartă doar pentru a încerca să-i facă pe oamenii din jur să-i observe. Racii sunt atât de sensibili, încât le este ușor să treacă cu vederea peste nevoile lor.

Zodia Leu

Leul este semnul de Foc care trebuie să simtă că stăpânește totul.

Unii ar putea fi dispuși să se supună acestora, dar alții pot avea o problemă cu asta. Când un Leu se îndreaptă cu capul înainte, pot părea egoiști și mult prea stăpâni pe situație.

Când Leul își propune ceva, el tinde să creadă că există două moduri de a face lucrurile – calea greșită și felul lor. Aceasta este o rețetă de confruntare atunci când apar diferende. Pentru a lupta corect și pentru a avea în continuare șanse de câștig, Leul trebuie să-și piardă egoul. Odată ce egoul dispare, va observa cum ușile încep să se deschidă.

Leul are capacitatea de a convinge oamenii să fie de acord cu el, mai ales dacă le promite că le va lua în considerare ideile mai departe sau că îi va recompensa dacă sunt de acord cu el. Trebui totuși să aibă grijă să nu transforme asta într-o manipulare nerușinată. Leul are nevoie de oameni care să-l placă pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce are.

Zodia Fecioară

Este mai ușor să discuți cu Fecioara decât cu celelalte elemente ale Pământului. Fecioara poate fi un critic desăvârșit și, atunci când se află în ofensivă, își va demoraliza adversarul până la moarte. Acest comportament nu este nici atractiv, nici util atunci când încercați să câștigați o ceartă. Nimeni nu vrea să fie atacat personal atunci când există o problemă de discutat.

Fecioara este foarte cerebrală, așa că aceasta ar trebui să-și folosească inteligența în avantajul său. Ar trebui să le spună oamenilor în prealabil că a organizat totul, astfel încât să nu citească greșit semnele și să nu interfereze cu planurile Fecioarei. Fecioară trebui să rămână calmă și rezonabilă atunci când majoritatea își pierd mințile. Mai mult de atât, aceasta va trebui să găsească o modalitate de a-și calma nervii înainte de a avea conversații dificile.

Zodia Balanță

Dintre toate zodiile solare, Balanțele sunt probabil cele care urăsc cel mai mult conflictele.

Sunt semnul cardinal de aer și preferă să aibă funcții sociale plăcute decât să ia parte la o ceartă. Ele se simt mereu mai bine atunci când sunt cu cineva care are aceleași păreri și opinii ca și ele.

Când se ceartă, este pentru că Balanțelor le place să aibă dreptate și vor ca cealaltă persoană să vadă că drumul lor este cel mai bun, cel mai frumos sau armonios. Când alții nu sunt de acord cu punctul de vedere al Balanțelor, se vor îmbufna, uneori zile întregi, până când se satură și vor să fie din nou în armonie.

Chiar dacă nu le place să se certe, de obicei nu le este frică să o facă. Urăsc nedreptatea și nu sunt reticente în a-i susține pe cei defavorizați sau a lupta pentru egalitate. Dacă într-adevăr trebuie să câștige această bătălie, s-ar putea ca Balanțele să apeleze la asistența unui prieten sau a unui coleg de muncă.

Zodia Scorpion

Scorpionul, fără îndoială, are cel mai exploziv temperament dintre semnele de Apă. Sunt sensibili și intuitivi, dar au și potențialul de a fi foarte încăpățânați și foarte pasionali. S-ar putea să nu dezvăluie mare lucru din ceea ce gândesc și simt, dar acele sentimente sunt adânci.

Scorpionii știu, de asemenea, exact pe ce butoane să apese pentru a-l face pe cel de lângă să se comporte conform plăcerilor lor. Scorpionii au capacitatea de a citi în psihicul celorlalți și de a-i depăși.

La mult timp după ce disputa s-a terminat, Scorpionii nu vor lăsa cealaltă persoană să uite felul în care le-a greșit. Când se află într-o ceartă, Scorpionii ar trebui să facă un pas înapoi și să se gândească dacă ceea ce spun depășește limitele relației lor cu persoana în cauză.

Zodia Săgetător

Sagetatorul stă rareori într-un singur loc suficient de mult pentru a se certa. Nu îi place să lupte și, când lucrurile încep să devină agitate, pur și simplu își va muta locul. Acest semn de foc simte că viața este prea scurtă pentru a fi  nefericit și cu siguranță are dreptate.

Dacă un Săgetător se găsește blocat într-o ceartă, cel mai bun lucru pe care îl poate face este să încerce să rezolve problemele. Acest semn zodiacal poate vorbi ore întregi și este foarte posibil ca cealaltă persoană să obosească să îl audă și să renunțe.

Când rezolvarea disputei nu poate fi posibilă, Săgetătorul va pleca pur și simplu și, de obicei, acesta este un sfârșit al disputei, cel puțin în ceea ce îl privește.

Cu excepția cazurilor în care cineva încearcă în mod activ să-i facă rău, Săgetătorul trebui să-și exprime liber sentimentele în timpul unei dispute. Acest lucru îl va ajuta să câștige disputa datorită inteligenței și cunoștințelor sale incredibile.

Zodia Capricorn

Argumentele sunt o hrană pentru Capricorn.

Guvernat de Saturn, Capricornul ia lucrurile foarte în serios. Dar, ca semn de Pământ de calitate cardinală, Capricornul știe și cum să se distreze și poate avea un simț al umorului minunat.

Un Capricorn poate rivaliza cu un Taur din cauza încăpățânării și a lipsei de dorință de a se abate de la ceea ce crede că este corect. Este învăluit în detaliile argumentului, mai degrabă decât să încerce să vadă imaginea de ansamblu. Capricornul se încordează când simte că pierde într-o ceartă. Acest lucru poate arăta adversarului punctele slabe ale Capricornului și unde poate arunca cea de a doua lovitură asupra acestuia.

Zodia Vărsător

Dintre toate semnele de aer, Vărsătorul este cel mai empatic, dar poate fi și cel mai încăpățânat. Vărsătorul are întotdeauna dreptate sau cel puțin îi place să creadă că are.

Este ușor pentru alții să creadă că au câștigat în fața unui Vărsător, iar acest lucru este spre avantajul lui. Vărsătorul îi lasă să creadă pe cei din jur că au dreptate, apoi îi lovește cu o doză de logică rece care are potențialul de a-i dezarma complet.

Zodia Pești

Certurile nu fac decât să-i supere pe Pești și să le zdruncine emoțiile, la fel de sigur ca și cum cineva i-ar fi ridicat și i-ar fi zguduit. Ei vor evita confruntarea cu orice preț până când se vor sătura. În cazul în care este vorba de cruzime, Peștii vor sari imediat în ajutor.

Ca semn de Apă, cei din zodia Pești vor să lase trecutul să fie trecut și se vor grăbi să-i ierte pe cei care au greșit.

Peștii sunt precum barajul care reține râul puternic. Când cineva profită de prea multe ori de natura bună a unei persoane din zodia Pești, pur și simplu aceasta va înceta să mai existe pentru un nativ din Pești. Singurul lucru esențial de făcut este eliberarea durerii, pentru că Peștii au tendința de a se prinde în capcana bagajului lor emoțional.

Surse: astrologyanswers.com, elitedaily.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân