Bronde-ul este vedeta trendurilor în coafură în acest sezon

În această toamnă, stiliştii ne îndeamnă să dăm mai multă strălucire părului şi să îi accentuăm nuanţele naturale. Noul sezon aduce cu sine o actualizare a Bronde-ului, în tonuri perlate ispititoare, cu nuanţe măslinii şi cafenii.
  • Publicat:

În această toamnă, stiliştii ne îndeamnă să dăm mai multă strălucire părului şi să îi accentuăm nuanţele naturale. Noul sezon aduce cu sine o actualizare a Bronde-ului, în tonuri perlate ispititoare, cu nuanţe măslinii şi cafenii.

Şi Gala Wella 2016 a mizat tot pe redescoperirea bronde-ului! Gala Wella dă tonul tendinţelor şi modei părului în culoare şi tunsoare. Echipa creativă Wella Professionals România a adus în atenţia publicului noutăţile pentru  toamnă/iarnă 2016. Se poartă Bronde luxe! În această toamna, stiliştii te îndeamnă să dai mai multă strălucire părului tău şi să scoţi la lumină culorile naturale. În mâinile celor mai talentaţi hairstilişti, acesta se  transformă în mai mult decât o simplă culoare pentru păr.

Galerie foto

vezi galeria
13 foto

Ice Bronde

Culoarea transcende de la întuneric la lumină. Tonurile albastre-cenuşii de la rădăcină se topesc în lumină şi se transformă într-un blond alb-perlat. Stilul anilor 70’ îşi face simţită prezenţa printr-un un breton circular. Atuul lui? Pune în evidenţă o privire puternică, dar şi mişcarea soft a tunsorii.

Coffee Bronde

Lumină şi energie într-o bază de brunet-cafeniu, la care se adaugă lumina, pentru a crea dimensiuni care mai de  care. Coffee Bronde aduce la viaţă părul ondulat, purtat natural şi cu un styling de covorul roşu.

Ronze

Bronde-ul este mai mult decât o culoare. Aşa că de ce n-ai scoate şi părul roşcat în lumină? Ronze presupune un look impecabil pentru părul lung. Şuviţele capătă un aspect creponat şi rămân soft precum caşmirul cu ajutorul unei împletituri. Părul devine roşu titian, cu accente de căpşună.

Smokey Bronde

Bobul scurt capătă o tentă modernă. Straturile întunecate şi ascunse ale părului se transformă în umbre calde de mahon auriu. Pentru a scoate în evideţă trăsăturile, se aplică un top de culoare cu efect de iluminare. Stilul asimetric este accentuat de partea mai colorată a părului.

Caramel Bronde

Un look delicios pentru femeia modernă! Nuanţa părului se închide în partea din faţă, punând în evidenţă conturul chipului.

Olive Bronde

De la brunetul întunecat la nuanţe reci măslinii. Olive Bronde este o tehnică de colorare ce creează efecte de lumină pe o bază întunecataă. Lookul de top are la bază un păr perfect întins şi lucios, combinat cu un mix de şuvite naturale buclate.

Vronde

Brondul atinge intensitatea maximă! Culoarea trece de la şaten deschis, către un violet metalizat, care se pierde pe lungimi.
Şi Gala Wella 2016 a mizat tot pe redescoperirea bronde-ului!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cele mai bune exfoliante naturale
Cele mai bune exfoliante naturale
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân