(P) Înscrie-te în programul de formare profesională Şcoala Naţională a Femeilor Manager!

  • Publicat:
  • Actualizat:

 

Şcoala Naţională a Femeilor Manager continuă să formeze lunar aproape 60 de femei din România.

Până în prezent au fost organizate 17 sesiuni de formare profesională în 8 luni, 422 de persoane au fost instruite şi au absolvit examenul final, programul însumând deja un număr de peste 3.264 de ore de instruire indoor, peste 820 de ore de instruire outdoor şi 8.000 de ore de instruire online.

Şcoala Naţională a Femeilor Manager este un proiect co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeşte în oameni! şi implementat de Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, în parteneriat cu Fundaţia Româno – Germană, SC Vertical Adventure SRL, Universitatea de Vest şi Siveco România SA.

În cadrul programului pot aplica femei din România, cu studii superioare finalizate, active pe piaţa forţei de muncă şi care doresc să avanseze în cariera profesională. Programul este acreditat de autorităţile naţionale pentru ocupaţia de Manager şi a unui nou set de competenţe – Competenţe antreprenoriale.

Ca urmare a numărului mare de solicitări, locurile pentru 3-17 octombrie 2012 si 16 -30 noiembrie 2012 au fost suplimentate. Trimite-ne dosarul cât mai curând dacă îţi doreşti să urmezi cursurile Şcolii Naţionale a Femeilor Manager într-una dintre aceste perioade.

Pentru înscrieri sau mai multe informaţii privind programul de formare, intra pe www.snfm.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân