Băieţi Vs. Bărbaţi. Tu ştii să faci diferenţa?

Fetele sunt atrase de băieţi. FEMEILE sunt atrase de BĂRBAŢI. Nu, nu vorbim de vârstă. Vorbim despre maturitate, viziune asupra vieţii şi modul de a atinge anumite idealuri.
  • Publicat:
Băieţi Vs. Bărbaţi. Tu ştii să faci diferenţa?

Fetele sunt atrase de băieţi. FEMEILE sunt atrase de BĂRBAŢI. Nu, nu vorbim de vârstă. Vorbim despre maturitate, viziune asupra vieţii şi modul de a atinge anumite idealuri.

De fapt, există persoane de 30 de ani mai imature decât persoane de 20 – şi invers. O femeie puternică şi independentă va căuta mereu un bărbat la fel de puternic şi de matur şi nu un copil pe care să-l educe la 30 de ani.

 

Învaţă să faci diferenţa între un băiat şi un bărbat!

Un bărbat ştie ce vrea şi face totul pentru a obţine acest lucru. Un băiat are doar o idee despre ce vrea, dar „nu-şi bate capul” prea mult cu asta şi, chiar dacă o face, nu reuşeşte să se mobilizeze pentru a atinge scopul respectiv. Un băiat e pasiv, un bărbat e asertiv!

Un bărbat caută o femeie inteligentă, înţelegătoare, stabilă şi cu principii clar determinate. Un băiat caută o fată sexy, distractivă şi petrecăreaţă.

Un bărbat recunoaşte o femeie ok atunci când o vede şi ia iniţiativă pentru a ajunge să o cunoască mai bine. Un băiat va încerca „să te agaţe”, dacă eşti norocoasă, dar va renunţa înainte ca lucrurile să se complice în vreun fel.

Un bărbat are curajul să poate conversaţii inconfortabile. Este sincer şi deschis când vine vorba de intenţiile sale şi îşi exprimă sentimentele clar şi la obiect. Un băiat evită discuţiile serioase, ignoră confruntările de orice fel şi nu ia nimic în serios când vine vorba de sentimentele sale. În loc să îşi rezolve problemele, un băiat preferă să fugă de ele.

Un bărbat ştie când să investească timp şi sentimente într-o femeie şi este capabil să se implice 100% într-o relaţie. Un băiat preferă să testeze, mai întâi, „teritoriul”, luându-i mult timp până să fie complet dedicat unei relaţii. Şi adevărul este că, indiferent de femeia pe care o va întâlni, nu va fi niciodată capabil de o relaţie serioasă, matură, deoarece nu se află încă în acel stadiu al vieţii.

Un bărbat ştie când să se distreze şi când să pună accent pe munca şi cariera sa. Un băiat ştie să se distreze şi atât.

Un bărbat îşi face timp pentru a medita şi pentru a-şi stabili principiile şi viziunea asupra vieţii. Un băiat nu ştie să-şi stabilească priorităţile, darămite să-şi construiască un set de valori după care să se ghideze.

Un bărbat are integritate. Crede în ceea ce spune şi îşi ţine mereu promisiunile. Un băiat va spune orice pentru a scăpa de responsabilităţi şi nu va fi niciodată o persoană în care să-ţi poţi bune bazele complet.

Unui bărbat îi va fi frică de refuz, dar va încerca oricum. Unui băiat îi va fi frică de refuz, deci se va comporta pasiv şi indiferent, fără a îndrăzni măcar să încerce.

Există multe diferenţe între un bărbat şi un băiat, iar vârsta nu este neapărat una dintre ele. Pentru a şti cu adevărat cu cine „ai de-a face” trebuie să îi acorzi timp să îl cunoşti cu adevărat.

Dar primul semn pe care ar trebui să îl observi e acesta: „Un băiat se joacă. Un bărbat, niciodată!” Şi nu, nu mă refer la jocuri video, ci la jocuri personale, în care doar el are parte de distracţie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Fete Vs. Femei! Tu cum faci diferenţa?
Fete Vs. Femei! Tu cum faci diferenţa?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”